Захиснику з Львівщини Тарасу Савчуку пропонують присвоїти звання Героя України

1490 0
Він загинув у грудні під Бахмутом.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Захиснику із міста Золочева, що на Львівщині, Тарасу Савчуку пропонують посмертно присвоїти звання Героя України. Він загинув напередодні на Бахмутському напрямку у війні з російськими окупантами. 

Як повідомила авторка звернення Ольга Грицюк, вихідець із Золочева загинув захищаючи Україну та її народ по різні сторони Дніпра. На шлях захисту країни та національної ідеї він став задовго повномасштабного вторгнення, оскільки був активним учасником подій Революції Гідності, захисником визвольної боротьби з-під російського гніту з 2014-го року.

Читайте також: Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало зі Львова

Станом на зараз петиція зібрала понад 3 тисячі із 25 000 необхідних для того, аби її розглянув президент України. Підписати можна тут

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Ольга Коваль

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!