Закрила своїм тілом сина. У львівській лікарні лікують постраждалу від ракетного обстрілу

3015 0
Їй видалили рідину з плевральної порожнини легень та стабілізували стан.
Фото: Перше ТМО

Фото: Перше ТМО

До Першого медичного об'єднання Львова госпіталізували 30-річну жінку, яка прикрила своїм тілом сина під час ракетного обстрілу, внаслідок чого отримала важке осколкове поранення в спину. Про це повідомили на сторінці лікарні.

«Осколок снаряду пошкодив хребет, легеню та зупинився в печінці. В обласній лікарні Запоріжжі жінці видалили осколок зі спинномозкового каналу, зупинили кровотечу легені та стабілізували стан для транспортування до Львова», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські лікарі лікують 17-річного хлопця, в руках якого вибухнула пляшка

У лікарні зазначили, що постраждалій надали допомогу львівські спеціалісти реанімаційного, нейрохірургічного та хірургічного відділень. Їй видалили рідину з плевральної порожнини легень та стабілізували стан. Зараз вона перебуває у відділенні фізичної реабілітації.

Нагадаємо, у Першому медичному об'єднанні Львова лікують 13-річного Святослава, якому 4-сантиметровий уламок снаряду потрапив у праву легеню після обстрілу у Лисичанську.

Фото: Перше ТМО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!