Чому у Львові подешевшали залізничні квитки?

1646 0
Після періоду новорічно-різдвяних свят квитки на потяги можна придбати простіше і коштують вони значно менше. Ціни на них подешевшали на 14%.
dzerkalo-zakarpattya.com

dzerkalo-zakarpattya.com

Про це Львівській хвилі повідомила прес-секретар «Львівської залізниці» Юлія Грабова. За її словами, зараз настав період найнижчих цін на проїзд у потязі, адже діє найнижчий коефіцієнт вартості залізничних квитків.

"Кожен період має свій коефіцієнт, відповідно до якого розраховується вартість квитка. Наприклад, 31 грудня квиток можна купити за 70% від його вартості, так само і 9 травня — коефіцієнт розрахунку 0,7", - пояснила речниця "Львівської залізниці" Юлія Грабова. 

Нагадаємо, увесь рік поділений на 13 періодів. Найдорожчими квитки є у літні місяці та впродовж новорічно-різдвяних свят.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!