Завтра Львів вшановує новітніх Героїв

1943 1
У День Соборності України, 22 січня, Львів вшанує учасників Революції Гідності. О 9 годині у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла відбудеться панахида за учасниками Майдану, що загинули 22 січня минулого року.
фото: video.intv

фото: video.intv

Як повідомляє прес-служба міськради, після панахиди, о 10.00 год., на Личаківському кладовищі покладуть квіти до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького.В рамках відзначення Дня Соборності, також відбудеться покладання квітів до Меморіалу воїнів Української Галицької Армії, каплиці президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича, могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України та могил учасників Революції гідності на Личаківському кладовищі.

Читайте такок: Завтра - річниця загибелі Юрія Вербицького. 5 фактів про Героя

О 19.00 год. у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться Урочиста академія з нагоди Дня Соборності України. На урочистості запросили переселенців з Донецької і Луганської областей та Автономної Республіки Крим, а також військовослужбовців-учасників антитерористичної операції на сході України. Для учасників Урочистої академії виступить Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки.

 


Читайте також:
27 Лютого, 2015 01:48
Марія Не героів, а бідних, дезорієнтованих людей, життям яких поточна влада робить кожен день в АТО, тратить мільярди на озброєння, обвалює гривню, почне швидкі приватизаціі держ власності і інфраструктури(доріг, землі, лікарень, аеропортів, шкіл).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!