Стартує реєстрація на національний мультитест. Як це зробити

1152 0
Реєстрація триватиме до 3 травня.
Фото умовне

Фото умовне

Реєстрація на національний мультипредметний тест цьогоріч розпочнеться 3 квітня й триватиме до 3 травня. Зареєструватися можна буде в особистому кабінеті на спеціальному сервісі, розміщеним на веб-сайті УЦОЯО.

Джерело: УЦОЯО

Як зареєструватися 

  • внести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ;
  • завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • підтвердити бажання взяти участь у НМТ;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру;
  • сформувати Сертифікат НМТ 2023 року.

Необхідні копії документів

  • паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, на підставі якого відбувається реєстрація для участі в НМТ;
  • документа, що підтверджує інформацію про освіту: довідки з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтва про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);
  • документа, що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

 

Під час реєстрації вступник матиме змогу вибрати предмет додаткового блоку. Навчальні предмети, які увійшли до основного блоку НМТ – українська мова та математика – будуть автоматично зазначені в сервісі реєстрації, тож вступникові потрібно буде вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ. 

Читайте також: Чому історія України – не обов'язковий предмет на НМТ. Пояснення

Після надсилання інформації на обробку до 7 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про:

  • назву навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник бажає пройти тестування;
  • населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ;
  • потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій. 

 

Нагадаємо, що вступне випробування для здобуття вищої освіти відбудеться у форматі національного мульпредметного тесту. НМТ міститиме завдання з трьох предметів. Два обов’язкові предмети: українська мова і математика, іще один – на вибір вступника (історія України, іноземна мова, біологія, фізика або хімія). Основна сесія відбудеться з 5 червня до 23 червня, а додаткова – з 11 до 24 липня. Детальніше про умови вступу 2023 читайте в матеріалі.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!