Завтра в одному з районів Львова воду подаватимуть з обмеженим тиском

1585 0
Завтра, 6-го липня, а Сихівському районі знизять тиск подачі води.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», завтра до частини будинків у Сихівському районі вода подаватиметься з пониженим тиском.

Через ремонт водогону діаметром 600 мм «Глинна Наварія – Львів», завтра, 6-го липня, з 10:00 до 19:00 буде припинено подачу води до сіл Поршна, Підсадки, Липники, Жирівка, Солонка, Зубра, Ковирі, м. Пустомити (вул. Садова).

Читайте також: Сайт Львівгазу досі працює зі збоями через кібератаку

Також у  Сихівський район Львова, обмежений вул. Дністерська – вул. Дунайська – вул. Білоцерківська – вул. Раковського – вул. Липова Алея і прилеглих до них вулиць, подача води буде з пониженим тиском. Після закінчення цих робіт буде відновлено повноцінне водопостачання.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!