Київ

У Бучі встановлять модульну станцію очищення води

382 0
Станція очищуватиме воду із артезіанських свердловин та подаватиме її у загальну мережу

У Бучі за підтримки міжнародної програми розвитку OOН «ПРООН» встановлять модульну станцію очищення води. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Завдяки модульній станції вдасться забезпечити питною водою регіони, де зруйновані водоканали та водопровідні мережі. Також станція подаватиме питну воду під час блекаутів.

Станцію облаштовують на вулиці Тарасівській, вона очищуватиме воду із артезіанських свердловин та подаватиме її у загальну мережу. Модульна станція може видавати від 30 м³ до 40 м³ чистої води на годину, а максимально на добу –від 600 м³ до 800 м³.

Після встановлення необхідного обладнання, станцію передадуть у користування КП «Бучасервіс». Її будують за підтримки міжнародної програми розвитку OOН «ПРООН». Схожий проєкт також реалізують у мікрорайоні Склозаводський та у селі Гаврилівка Київської області.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!