Збройні сили знищили колону російської військової техніки

1812 0
Також вдалося захопити службові документи та матеріали пропагандистського характеру.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

Збройні сили України ліквідували пересувний пункт управління з керівним складом батальйонної тактичної групи 201-ї військової бази Центрального військового округу зс рф. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

«В одному з районів виконання завдань, підрозділом Десантно-штурмових військ ЗС України спільно з побратимами з інших складових сил оборони держави, знищено колону військової техніки російських окупантів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Маріуполі морські піхотинці змогли з’єднатися з «Азовом»

Відтак, ЗСУ ліквідували пересувний пункт управління з керівним складом 4-ї батальйонної тактичної групи (оперативного підпорядкування) 201-ї військової бази Центрального військового округу зс рф. Крім того, вдалося захопити службові документи та матеріали пропагандистського характеру під назвою «Вся правда про злочини України на Донбасі».

Нагадаємо також, що на Харківщині ЗСУ збили два ворожі літаки,  які атакували населені пункти.

Загалом від початку повномасштабної війни російської ворожої армії проти України ЗСУ знищили майже 20 тисяч загарбників. Крім російських військових, українські захисники також ліквідували 158 літаків та 739 танків.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!