Зі Львова до Польщі подорожчали квитки на потяг. Скільки доведеться заплатити

8186 0
Окрім ціни, змінився і час відправлення та прибуття.
Умовне фото / Getty Images

Умовне фото / Getty Images

Tvoemisto.tv перевірило, як здорожчали квитки на потяги зі Львова до Польщі. Наш короткий висновок  здорожчали лише квитки до Перемишля, вартість квитка до Варшави з пересадкою через Раву-Руську практично не змінилась. Реальна кількість потягів зі Львова до Польщі у новому розкладі теж не змінилась, але в усіх потягів змінився час прибуття та відправлення зі Львова, тому радимо звертати увагу на час відправлення, зазначений у квитках.

Вартість квитків на потяг зі Львова до Рави-Руської не змінилась, а от квиток у 2-му класі на польський потяг, що везе пасажирів з Рави-Руської до Варшави за тиждень подорожчав майже на 3 грн. Разом квитки на обидва відтинки подорожі зі Львова до Варшави коштуватимуть як і раніше - трохи більше 1200 грн, залежно від дня тижня. Проте час відправлення зі Львова теж зсунувся на значно раніший час - з 8:30 на 07:14. Відповідно, змінився час прибуття до Варшави – з 18:30 на 16:20.

Час відправлення зі Львова і прибуття потягів до Перемишля теж змінився, але не так радикально. Водночас, вартість квитків на цьому напрямку відчутно зросла. Наприклад, квитки у купейні вагони на всі потяги до Перемишля коштують тепер 637,72 грн. Це помітне зростання, адже до цього тижня квитки коштували 442,45 грн або 584,78 грн, залежно від потяга.

Читайте також: Потяг чи автобус до Польщі. Як краще доїхати, купити квитки та які мати додатки

Квитки на обидва потяги Інтерсіті+ до Перемишля коштують тепер 483,12 грн у 2-му класі та 681,31 грн у 1-му класі. Це зростання на 34,4% та 35.8%, адже раніше квитки коштували 359,43 грн та 501,74 грн.

Загалом, кількість реальних потягів між Львовом та Перемишлем, не враховуючи різні двохгрупні поїзди, у новому розкладі не змінилась. Як і було, це п’ять потягів на добу - два потяги до Перемишля вночі, один потяг зранку, один вдень, та один увечері.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!