Зеленський доручив розробити рішення щодо затяжних повітряних тривог

1182 0
Зараз повітряні тривоги можуть тривати понад три години.
Фото: ОП

Фото: ОП

У пʼятницю, 17 листопада, відбулось засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про результати розповів президент України Володимир Зеленський.

Відомо, що серед іншого, глава держави доручив розробити рішення щодо затяжних повітряних тривог через вильоти російських літаків.

Читайте також: Чому тривоги через зліт МіГів були по 20 хвилин, а зараз можуть «затягнутися» на понад три години

«Доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв «Кинджалів» не паралізували країну на години», – йдеться у повідомленні Зеленського.


Окрім того, під час Ставки про потреби наших воїнів у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах доповів міністр оборони Рустем Умєров. Обговорили також ситуацію на різних напрямках фронту та перспектики вітчизняного оборонно-промислового комплексу.

Читайте також: Україна орендує у партнерів системи ППО

Нагадаємо, речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат зазначив, що від тривалих повітряних тривог страждають бізнес, економіка, не працюють сервіси, діти не ходять в школу. Тож тривають розмови щодо градації та маркування тривог за рівнем небезпеки (помаранчевий, жовтий, червоний).

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!