Зеленський прогнозує Росії повернення в «лихі 90-ті»

1469 0
За його словами, несправедлива й агресивна війна завжди має високу ціну для агресора.
Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ціною війни Росії проти України буде повернення загарбників до «лихих 90-тих». Про це він заявив у своєму зверненні.

«Окупанти не припиняють спалювати своє національне багатство у війні проти України. Я впевнений, що, атакуючи нас, вони знищать усе, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років. І повернуться туди, звідки почали колись підніматись, – як кажуть, у «лихі 90-ті». Тільки вже без свободи, без креативного бажання мільйонів людей працювати заради розвитку своєї держави», – каже він.

Читайте також: Зеленський просить ЄС відключити Росію від SWIFT і зупинити торгівлю нафтою і газом

За словами глави держави, для росіян це буде болісним падінням, і вони це відчують навіть попри «опіум для народу» від телевізійних пропагандистів.

«Несправедлива й агресивна війна завжди має високу ціну для агресора. Але хоч би що з ними сталося, це не може нас втішити. Не воскресить наших загиблих людей. Не відновить наші міста. Не залікує душевну рану, яка залишиться з нами назавжди», – додав він.

Читайте також: Платіжна система PayPal повноцінно запрацювала в Україні 

Зеленський зазначив, що не має сумнівів в тому, що в Україні ми відбудуємо все, а також станемо повноправним членом ЄС. Кожен представник держави працює для цього 24/7.

Нагадаємо, що напередодні президент України заявив про розширення програми кредитування для підприємців «Доступні кредити 5-7-9%». На час воєнного стану ставка по кредиту становитиме 0%.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!