Україна

Зеленський провів розширену ставку. Про що говорили

601 0
Перший виклик для України – це захист АЕС.
Фото: Сайт Президента України

Фото: Сайт Президента України

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховнокомандувача, на якій розглянули три головні питання основних викликів. Про результати президент повідомив у Telegram.

Дві години обговорювали основні виклики. Перший – це захист АЕС. Доповідали командувач ВПС Микола Олещук, міністр Ігор Клименко, голова ДПСУ Сергій Дейнеко, директор «Енергоатома» Петро Котін та директор ХАЕС Андрій Козюра.

«Друге – ситуація на фронті. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського, Москальова та Наєва. Головкому – розпорядження посилювати Північ. Третє – подальше нарощування власного виробництва техніки та боєприпасів, прискорення темпів ремонтування техніки західного зразка. Доповіді: командувач сил логістики Гуляк, Мінстратегпром – Камишін, Мінінфраструктури – Кубраков, Міноборони – Резніков», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що чекає на Львівщину у випадку вибуху на Запорізькій АЕС

Зазначимо, що Ставка верховного головнокомандувача – це надзвичайний орган вищого військового управління, який здійснює стратегічне керівництво Збройними силами. Очолює Ставку Володимир Зеленський, її координатором є секретар РНБО Олексій Данілов. Також до Ставки входять керівники всіх родів військ і сил ЗСУ, очільники Міноборони, Нацполіції, розвідки, прем'єр-міністр та низка інших посадовців.

Нагадаємо, що росіяни готуються до проведення провокацій на Запорізькій атомній станції, окупованій ворогом із 4 березня 2022 року. Вони розмістили на зовнішній крівлі третього та четвертого енергоблоків сторонні предмети, схожі на вибухові пристрої. 

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!