Україна

Зеленський провів Ставку. Про що говорили

948 0
Також відбулась розмова з правоохоронцями щодо тих, «хто досі намагається послаблювати Україну зсередини».
Фото:president.gov.ua

Фото:president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський 1 вересня провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали ситуацію на фронті та в країні, загалом. 

Джерело: Володимир Зеленський

«Була нарада з правоохоронцями – продовжують очищувати державу від тих, хто досі намагається послаблювати Україну зсередини. Осінь має бути плідною в цьому питанні – саме для України», – пише Зеленський. 

Також на Ставці Головнокомандуючого обговорювали ситуацію на сході, українське виробництво зброї, ракети для ППО. 

Читайте також: «Звільняємо всіх обласних «воєнкомів», – Зеленський

«Ключове – дати нашим воїнам ще більше необхідного для наступальних операцій, для розмінування, для евакуації поранених бійців. Кожен з учасників Ставки чітко розуміє, що повинен робити», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що за минулу добу українські захисники ліквідували ще 470 загарбників та знищили 23 танки ворога.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!