Зеленський провів засідання ставки Головнокомандувача. Про що говорили

1274 0
На засіданні окремо розглядали питання протидії новим видам озброєння, яке використовує російська армія.
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 5 жовтня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Присутні заслухали інформацію від розвідки, штабу Збройних Сил України та командувачів військ оперативних напрямків щодо обстановки на фронті та останніх дій ворога, обговорили питання стабілізації ситуації у щойно деокупованих районах, пише Офіс Президента.

Читайте також: Понад 10 ворожих дронів атакували Україну. Постраждало місто на Київщині 

Також під час засідання розглянули плани стосовно подальшого звільнення українських територій, а окремо члени Ставки зупинилися на питанні протидії новим видам озброєння, яке використовує російська армія.

На засіданні також проаналізували актуальні потреби сил оборони в матеріально-технічному забезпеченні та перебіг підготовки військ до зимового періоду.

Нагадаємо, що 30 вересня президент проводив засідання Ставки Головнокомандувача, на якому говорили про актуальну ситуацію на ділянках фронту, де зосереджені основні зусилля, та розглянули план наступного звільнення української території. Окремо присутні проаналізували ймовірні дії противника найближчим часом і обговорювали забезпечення озброєнням та боєприпасами, їх розподіл за угрупованнями, які перебувають на найскладніших ділянках фронту.

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!