Зеленський вручив орден Держави родині покійного Кузьми Скрябіна

1546 0
Президент передав нагороду батькові загиблого співака Віктору Кузьменку.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Президент Володимир Зеленський передав родині співака Андрія Кузьменка, якому посмертно присвоїли звання Героя України, орден Держави. Нагороду під час зустрічі з рідними Скрябіна вручили батькові Віктору Кузьменку. Про це повідомляє Офіс президента.

Читайте також: Життя Кузьми Скрябіна у фотографіях

Указ глава держави підписав у день народження співака 17 серпня 2020 року. Орден родині передали вчора, 4 жовтня.

«Я прекрасно знав Андрія, ми багато разів зустрічалися. Він був дуже крутим хлопцем. Люди люблять його пісні, він живе у своїй творчості», – каже Володимир Зеленський.

Окрім батька співака Віктора Кузьменка, на зустрічі також була присутня мати Андрія Кузьменка Ольга, його вдова Світлана Бабійчук та донька Марія-Барбара Кузьменко.

Нагадаємо, що лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого 2015 року.

У Львові 17 серпня, почали зйомки фільму за його книгою «Я, «Побєда» і Берлін», який вийде на екрани у 2021 році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!