Зі Львова депортують іноземця, якого 8 разів ловили нетверезим за кермом

2440 0
Протягом двох місяців львівські поліцейські склали 8 протоколів на іноземця, який водив авто у нетверезому стані.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Львівські поліцейські домоглися депортації іноземця, якого сім разів ловили за нетверезим кермуванням та двічі складали протокол за вчинення ДТП. Про це йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Учора порушника затримали увосьме, після чого поліцейські повідомили про інцидент у Головне Управління Державної міграційної служби у Львівській області.

Читайте також: Випив, сів за кермо. Чому у Львові не зменшується кількість п’яних водіїв

«Ми бачили з яким цинізмом цей чоловік поводив себе та запевняв патрульних, що уникне відповідальності, оскільки він іноземець. Це змусило нас діяти нестандартно, тож ми звернулися до ДМС», - повідомив заступник начальника Управління патрульної поліції Львова Андрій Богуш.

У ДМС прийняли рішення депортувати водія-порушника із забороною в’їзду в Україну на три роки. Покинути Україну іноземець повинен до 23 листопада.

Читайте також: За ніч патрульні спіймали 18 нетверезих водіїв

Нагадаємо, іноземця ловили на порушеннях правил дорожнього руху ще з вересня. У жовтні патрульні в черговий раз затримали порушника у стані наркотичного сп’яніння. Шевченківський суд міста Львова позбавив водія посвідчення та наклав штраф у розмірі десяти тисячі гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!