Зі Львова до Рави-Руської курсуватиме дизель-поїзд

2309 0
Потяг уже пройшов техогляд.

«Укрзалізниця» запустить дизель-поїзд між Львовом та Равою-Руською. Він почне курсуватиме після того, як вийде на маршрути потяг Варшава-Рава-Руська. Про це розповіли у Центрі транспортних технологій.

«Після того як буде запущено рейси поїздів Рава-Руська - Варшава, на маршруті між Рава-Руською і Львовом буде курсувати дизель-поїзд українського виробництва ДПКр-3», – йдеться у повідомленні. 

В «Укрзалізниці» наголошують, що для цього рейсу не зніматимуть дизель-поїзд з якогось іншого маршруту, адже він після техогляду був відставлений спеціально для використання на новому напрямку.

Читайте також: Польська залізнична компанія погодила рейс Варшава – Рава-Руська

Щодо напрямку Рава-Руська-Варшава, то перевізник зазначив, що його обслуговуватиме рухомий склад польської компанії SKPL.

Нагадаємо, поїзд Рава-Руська – Варшава, на який у червні цього року польська залізнична компанія отримала дозвіл, має запрацювати восени.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!