Зі Львова літатимуть до Рима, Болоньї, Мадрида та Одеси

7968 0
Бюджетні рейси виконуватимуться із Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького. Цінова політика «лоу-кост» допоможе львів’янам значно заощадити на перельотах.

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) із травня до вересня цього року запустить нові прямі регулярні рейси зі Львова до Риму, Болоньї, Мадриду та Одеси.

Читайте також: Чому авіаквитки подорожчали майже на третину

Також 20 травня авіакомпанія зв'яже Львів з Тель-Авівом. Виліт зі Львова – 17:40, прибуття у Тель-Авів о 21:00. Виліт з Тель-Авіву о 22:00, прибуття у Львів - 01:30.

На початку червня МАУ виконає перший рейс до Одеси, а з 25 червня і до вересня поступово зв'яже Львів із Римом, Болонью та Мадридом.

Основа цін на квитки – лоу-кост модель. Купивши квитки до кінця лютого, клієнт заплатить у дві сторони до Болоньї $123, до Риму – $143, Мадриду – $265, Одеси – $66.

На квитки до Тель-Авіву ціна стала: $245 у два кінці та $137 в один бік, – повідомляє zaxid.net, посилаючись на слова Людмили Корженевської, менеджера з продажу в Західному регіоні МАУ.

Читайте також: Як зменшити вартість авіаквитка. 7 підказок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!