Із-під завалів драмтеатру в Маріуполі врятували понад 130 людей

1444 0
Президент зазначив, що є важкопоранені, але поки немає інформації про загиблих.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

З-під завалів драмтеатру в Маріуполі врятували понад 130 людей, про це повідомив президент України Володимир Зеленський учора, 18 березня, під час відеозвернення.

«З-під завалів зруйнованого окупантами в Маріуполі драмтеатру, де ховалися мирні люди від російських обстрілів та бомб, продовжують рятувати людей. Вже понад 130 – на поверхні. Є тяжкопоранені. Але станом на цей час немає інформації про загиблих»,– зазначив він.

Читайте також: Біля драмтеатру в Маріуполі, на який росіяни скинули бомбу, були надписи «Діти»

Додамо, Італія готова відбудувати драматичний театр у Маріуполі, який зруйнували російські війська.

Нагадаємо, що російські окупанти скинули надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр, що став сховищем для близько тисячі біженців, які втратили власні домівки. Бійці «Азову» зауважують, що агресор не міг не знати про те, що будівля драмтеатру стала прихистком для сотень мешканців, які залишись без даху над головою та засобів для існування.

Приватна американська компанія Maxar Technologies оприлюднила супутникові знімки, на яких видно, що на землі біля Драматичного театру в Маріуполі, на який 16 березня військові Росії скинули бомбу, були великі написи російською мовою «дети». 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!