Зрадник з Вінниччини керує запуском ракет по Україні з Чорного моря

2464 0
Раніше він служив у ЗСУ, але після окупації Криму зрадив присягу.
Григорій Бреєв/ Фото: ГУР МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

Григорій Бреєв/ Фото: ГУР МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

Обстрілом українських міст ракетами «Калібр» керує зрадник України Григорій Бреєв родом із Вінницької області. Дані про зрадника опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України. 

Він командує фрегатом Адмірал Макаров з Чорноморського флоту рф, з якого запускають ракети по українських містах. 

Читайте також: На Львівщині СБУ затримала ще одного ворожого агента 

Зазначимо, що раніше Бреєв служив у Збройних силах України, але зрадив присягу у 2014 році, коли росія підло окупувала українські Крим та Севастополь. 

Зрадник народився 31 січня 1979 року у смт Кирнасівка Тульчинського району Вінницької області. На військову службу Бреєв – випускник Севастопольського ВМІ імені Нахімова – був призваний ще 1996 року. Служив у лавах ЗСУ спочатку на посаді офіцера Південної військово-морської бази (в/ч А2506, смт Новоозерне (Донузлав), 2006 рік). Опісля –командував корветами «Луцьк» та «Тернопіль».

Нагадаємо, що у Львівській області співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали ворожого агента, який збирав розвідувальну інформацію на території Заходу України. Встановили, що поплічник окупантів тривалий час проживав в ОРДЛО. Там був завербований представниками спецслужб росії. Із початком повномасштабної агресії за завданням ворога завданням агент приховано прибув до Львівщини для виконання завдань підривної діяльності на території регіону. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!