ЗСУ знищили ще сім російських танків та чотири літаки

1738 0
За добу росія втратила близько ста військових.
Знищений російський танк/з відкритих джерел

Знищений російський танк/з відкритих джерел

Протягом 27 доби російського вторгнення в Україну Збройні сили України знищили ще сім російських танків, чотири літака, два БМП, шість артилерійських систем та кілька автомобілів, захопили три БМП-3. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ. 

Крім того, підрозділи ППО уразили й інші повітряні цілі противника – два БПЛА, та ракету «Точка-У». Також було відбито сім атак. Втрати особового складу противника склали близько ста осіб (уточнюється).

Читайте також: Окупанти розгорнули додаткові сили на кордоні Білорусі і Чернігівщини

Підсумки за добу: 

Ворог продовжує знищувати об’єкти критичної інфраструктури, артилерійські обстріли, завдає ракетно-бомбових ударів по житлових кварталах населених пунктів, історичних пам’ятках архітектури, школах, лікарнях та цивільних промислових виробництвах.

Військово-політичне керівництво Білорусі продовжує надавати військам ворога всебічну підтримку у використанні аеродромної та транспортної мережі, окремих закладів охорони здоров’я;

Існує ймовірність залучення ЗС Білорусі у війну проти України на боці рф. Але, за наявною інформацією, велика кількість особового складу та деякі командири, відмовляються від участі в окупаційних діях проти Нашої Держави.

Збройні Сили України продовжують утримувати рубежі, ведуть розвідку противника на всіх напрямках його висування та завдають йому вогневого ураження наявними силами та засобами.

На Донецькому та Луганському напрямках противник намагався просунутись та закріпитись, успіху не мав.

Нагадаємо, що у білоруському селі Дублін, що за 30 км від кордону з Чернігівською областю, зафіксовано додаткову військову колону. На супутниковій фотографії видно, що там встановлено нові намети та обладнання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!