Новини
  • У Львові покажуть колекцію реконструйованих середньовічних костюмів У Львові покажуть колекцію реконструйованих середньовічних костюмів 3 жовтня о 16.00 у Палаці Потоцьких в рамках Офіційного відкриття десятого Львівського Тижня Моди відбудеться показ колекції реконструйованих історичних костюмів "Подорож у середньовіччя".
  • Від сьогодні починається голосування за найкращу львівську кав Від сьогодні починається голосування за найкращу львівську кав'ярню Від сьогодні, 24 вересня в рамках VI Міського свята «На каву до Львова» стартує інтернет-голосування за номінацією «Найкраща кав'ярня 2012 року».
  • У Львові 19 жовтня прийматимуть документи на візу до Литви У Львові 19 жовтня прийматимуть документи на візу до Литви 19 жовтня у приміщенні Генерального Почесного консульства Литовської Республіки у Львові буде працювати співробітник консульського відділу Посольства Литовської Республіки, який буде проводити прийом документів для відкриття Шенгенських віз з метою подорожі в Литву, а також приймати документи та надавати консультації з інших консульських питань.
  • У Львові поряд з Арена Львів збудують багатофункціональний громадський комплекс У Львові поряд з Арена Львів збудують багатофункціональний громадський комплекс У Львові будуватимуть багатофункціональний громадський комплекс. Ідею та концепцію проекту представили сьогодні ініціатори проекту.
  • "Бути у Львові - це як дихати на повні груди", -Данило Яневський "Бути у Львові - це як дихати на повні груди", -Данило Яневський Таку думку в коментарі до рубрики порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку» висловив відомий телеведучий та доктор історичних наук Данило Яневський.
  • На початку жовтня у Львові відбудеться будівельний форум На початку жовтня у Львові відбудеться будівельний форум З 2-5 жовтня 2012 у Палаці спорту «Україна»(м. Львів, вул. Мельника, 18) в рамках осіннього міжнародного будівельного форуму пройдуть XXVI міжнародна виставка «БудЕКСПО — осінь», VI спеціалізована виставка «Опалення», VI спеціалізована виставка «Опалювальна техніка на твердому паливі» та VI спеціалізована виставка «Альтернативна енергетика»
  • У «Рясному-2» у Львові буде індустріальний парк У «Рясному-2» у Львові буде індустріальний парк Львівська міськрада затвердила під час засідання сесії, 20 вересня, затвердила концепцію створення львівського індустріального парку у «Рясному-2». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • До середини жовтня у Львові їздитиме більше тролейбусів До середини жовтня у Львові їздитиме більше тролейбусів ЛКП «Львівелектротранс» продовжує проводити ремонти тролейбусів та трамваїв. Зокрема, до кінця року на лінію планують випускати 60 тролейбусів щодня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Мешканці Залізничного району Львова будуть тиждень без гарячої води Мешканці Залізничного району Львова будуть тиждень без гарячої води У зв’язку із заміною теплової мережі від котельні С. Петлюри, 4а до буд.С. Петлюри, 2а та встановленням газового лічильника на котельні буде тимчасово припинено подачу гарячої води. Про це повідомив прес-центр міської ради.
  • Сьогодні на Львівщині стартує марафон актуальних професій Сьогодні на Львівщині стартує марафон актуальних професій Сьогодні, 24 вересня на Львівщині починається Марафон актуальних професій. Цей традиційний профорієнтаційний захід, який обласна служба зайнятості організовує задля привернення уваги учнівської та безробітної молоді до затребуваних на ринку праці професій, триватиме впродовж десяти днів
  • У Львові пройде міжнародний форум електронного урядування У Львові пройде міжнародний форум електронного урядування Форум з е-урядування проходитиме 15-16 листопада 2012 року в приміщенні Львівської міської ради. Електронне урядування – один з найдієвіших шляхів зростання відкритості влади та підвищення її ефективності.
  • У Львові знову зміни у маршрутній схемі У Львові знову зміни у маршрутній схемі Виконком ЛМР затвердив зміни, внесені в транспортну схему Львова.
  • У Львові встановлять скульптуру, яка символізує добробут міста У Львові встановлять скульптуру, яка символізує добробут міста Завтра, 22 вересня Львову подарують сучасну скульптуру «Переможець». Її встановлять на території Музею ідей о 13.00 год. Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • Ще чотири гуртожитки передали у власність львівської громади Ще чотири гуртожитки передали у власність львівської громади У власність територіальної громади міста від державного концерну "ЛОРТА" прийняли гуртожитки на вул. Каховській, 33, 35 та вул. Полтави, 36, вул. Пулюя, 32.
  • Зі Львова відправлятимуть кавові листівки в різні куточки світу Зі Львова відправлятимуть кавові листівки в різні куточки світу Цьогорічною новинкою на VI Міському святі «На каву до Львова» буде облаштована Кавова пошта «Зі Львова з любов’ю». Особлива пошта працюватиме на площі Ринок 28-30 вересня.
  • У Львові модернізують каналізацію У Львові модернізують каналізацію У Львові затвердили Комплексну програму модернізації каналізаційного господарства на 2012-2015 роки. Відповідну ухвалу прийняли під час сесії Львівської міської ради 20 вересня.
  • На Львівщині відкриють три сучасні спортмайданчики На Львівщині відкриють три сучасні спортмайданчики У вересні місяці цього року на Львівщині відкриють три сучасних спортивних майданчики в рамках виконання обласної програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові відбудеться виставка котів У Львові відбудеться виставка котів У торгово-виробничому комплексі «Південний» пройде міжнародну виставка котів RUI Cat Show, яка відбуватиметься цими вихідними 22 та 23 вересня у приміщенні спорткомплексу «Олімпік», що на території «Південного» (вул. Щирецька, 36).
  • Колишній віце-президент компанії "Motorola" прочитає львів Колишній віце-президент компанії "Motorola" прочитає львів'янам лекцію Керол Бейлі, колишній віце-президент компанії Motorola, читатиме у Львові лекцію на тему «Про успіх та позитивне мислення».
  • Бюро знахідок у Львові скорочує години роботи Бюро знахідок у Львові скорочує години роботи Дві години на день у будні, субота та неділя – вихідні. Такий новий режим роботи бюро знахідок у Львові
  • У Львові сьогодні  перекриють вул. Польову У Львові сьогодні перекриють вул. Польову 21 вересня у Львові перекриють рух транспорту на вул. Польовій (залізничний переїзд).
  • На Львівщині з На Львівщині з'явиться новий пункт автомобільного пропуску між Україною та Польщею Сьогодні буде укладено міжурядову угоду про відкриття на спільному кордоні між Україною та Польщею нового автомобільного пункту пропуску “Нижанковичі – Мальховичі”. Інформує офіційний веб-портал глави держави.
  • У Львові  безробітних стало на 20% більше У Львові безробітних стало на 20% більше На 1 вересня 2012 року на обліку в державній службі зайнятості у Львові перебувало 4,5 тис. незайнятих трудовою діяльністю громадян (на 19,8% більше, ніж на відповідну дату 2011 року). З цієї кількості статус безробітного одержали 4,4 тис. осіб, кількість яких збільшилася відносно 1 вересня 2011 року на 20,4%.
  • Змінено маршрут велоперегонів «Велосипедом на роботу» Змінено маршрут велоперегонів «Велосипедом на роботу» У зв’язку з погодними умовами та задля уникнення надзвичайних ситуацій змінено маршрут велоперегонів «Велосипедом на роботу».
  • У Львові пройде Ярмарок спорту У Львові пройде Ярмарок спорту З 27 до 29 вересня в спорткомплексі «Динамо» та на території парку ім. Богдана Хмельницького відбудеться третій щорічний «Ярмарок спорту», подія, що закликає всіх, від малого до великого, вести здоровий спосіб життя та займатись спортом.
  • Цієї осені модні кашемірові пальта та трикотажні водолазки Цієї осені модні кашемірові пальта та трикотажні водолазки Найперша обновка до осіннього сезону – тепле кашемірове пальто. Дизайнери пропонують шалене розмаїття фасонів: вовняні парки на петельках, класичні приталені міді-пальта, короткі пальта-халатики м’яких форм з невеликим коміром наче із шістдесятих, прямі лаконічні пальтечка-пончо.
  • На Львівщині прогнозують дощі і мокрий сніг На Львівщині прогнозують дощі і мокрий сніг У зв’язку з проходженням активного атмосферного фронту з північного заходу від циклону з центром над Скандинавією та надходженням холодного арктичного повітря, на Львівщині впродовж 20–22 вересня 2012 року очікується різка зміна погодних умов.
  • 21 та 23 вересня у Львові перекриють декілька вулиць 21 та 23 вересня у Львові перекриють декілька вулиць У зв’язку з велоперегонами та велопарадом, що проходитимуть рамках міжнародної кампанії «Європейський тиждень мобільності», вулиці, якими прокладено веломаршрут будуть тимчасово перекриті для руху транспорту. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові облаштують музей-криївку У Львові облаштують музей-криївку У приміщенні тиру, що на території музею національно-визвольної боротьби у Львові, облаштують облаштують повстанську криївку.
  • У Львові створять Парк любові У Львові створять Парк любові У Львові в ландшафтному парку "Знесіння" організації „Етра” та ГО „Львівське Ставропігійське Братство” розпочнуть створення "Парку Любові”.
  • У Львові з нагоди професійного свята вчителі отримають премію У Львові з нагоди професійного свята вчителі отримають премію Усім педагогічним працівникам Львова до Дня вчителя виплатять щорічну грошову винагороду у межах 80% місячного фонду оплати праці.
  • У будинках в районі вул. Стрийської відновлять подачу гарячої води У будинках в районі вул. Стрийської відновлять подачу гарячої води Згідно з повідомленням прес-служби міської ради, працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго» сьогодні ввечері відновлять подачу гарячої води до 29 будинків.
  • У середу на Львівщині дощитиме У середу на Львівщині дощитиме У середу, 18 вересня, у Львові та Львівській області пройде дощ, очікується мінлива хмарність.
  • У Львові пройде всеукраїнський форум ОСББ У Львові пройде всеукраїнський форум ОСББ Метою проведення Форуму є обмін досвідом між представниками влади та ОСББ з усіх регіонів України та вирішення нагальних проблем, з якими щоденно стикаються українські ОСББ.
  • У Львові пойде фест активного туризму і дозвілля «Манівці» У Львові пойде фест активного туризму і дозвілля «Манівці» У Львові 22-24 вересня відбудеться традиційний осінній фестиваль активного туризму і дозвілля «Манівці». Про це повідомляють організатори заходу.
  • Татам-одинакам у Львові виплатять допомогу Татам-одинакам у Львові виплатять допомогу З нагоди Дня батька, який святкували у третю неділю вересня, Львівська міська рада проводитиме виплату для татів, які самі виховують дітей. Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • На Львівщині зросло виробництво продуктів, напоїв та тютюнових виробів На Львівщині зросло виробництво продуктів, напоїв та тютюнових виробів У січні-серпні 2012р. порівняно з січнем-серпнем 2011р. на Львівщині збільшився випуск переробної промислової продукції.
  • Три львівські школи облаштують зовнішнім освітленням Три львівські школи облаштують зовнішнім освітленням Як повідомили з ЛКП “Львівсвітло”, йде мова про школи на вулицях Тарнавського,100, Трильовського,10, Антоненка-Давидовича, 6.
  • Сьогодні у Львові та на Львівщині без опадів Сьогодні у Львові та на Львівщині без опадів Сьогодні, 18 вересня, у Львові температура повітря вдень прогріється до +24.
  • Українцям візову співбесіду спростить посольство США Українцям візову співбесіду спростить посольство США З 20 вересня Посольство США в Україні переходить на нову спрощену систему призначення візових співбесід та доставки документів.
  • У Львові відкрився безкоштовний гурток іноземних мов У Львові відкрився безкоштовний гурток іноземних мов Сьогодні за адресою вул. Мазепи, 13А (клуб дозвілля «Сонечко») відкрився гурток іноземних мов «Коло друзів». Про це повідомляють організатори гуртка.
  • Вул. Лесі Українки ремонтуватимуть до середини листопада Вул. Лесі Українки ремонтуватимуть до середини листопада Ремонтні роботи на вул. Лесі Українки на ділянці від вул. Театральної до вул. Підвальної триватимуть до середини листопада цього року. Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • Триває конкурс "Обличчя міста -2012" Триває конкурс "Обличчя міста -2012" У номінаціях конкурсу буде визначено найкращі компанії Львова, які гідно представляють місто і стають частиною його історії. Повідомляє Львівська торгово-промислова палата.
  • Сьогодні о 16:00 відкривають вул. Коперника Сьогодні о 16:00 відкривають вул. Коперника На вулиці Коперника у Львові ремонтні роботи виконали ще тиждень тому, однак, відповідно до технології, дорожнє покриття повинно вистояти. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Цієї п Цієї п'ятниці проведуть акцію "Велосипедом на роботу" В рамках масштабної кампанії «Велосипедом на роботу» у п’ятницю, 21 вересня, між працівниками львівських компаній та самими компаніями за узгодженим з ДАІ маршрутом відбудуться велоперегони.
  • Львів Львів'янам ремонтуватимуть будинки майже безкоштовно У Львові схвалили Програму співфінансування ремонтів будинків на 2012-2014 роки. Відповідне рішення прийняв виконком Львівської міськради.
  • В Україні заборонять використання поліетиленових пакетів В Україні заборонять використання поліетиленових пакетів Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготувало проект закону, яким забороняється використання, виробництво і розповсюдження на території України поліетиленових пакетів.
  • Вихідними на Львівщині дощитиме Вихідними на Львівщині дощитиме На вихідні, 15-16 вересня, у Львові нічна температура повітря триматиметься 7-10 градусів, а денна17-19.
  • У Львові триває виставка "Львівський меблевий салон" У Львові триває виставка "Львівський меблевий салон" Виставка триватиме з 12 по 15 вересня у палаці спорту "Україна".
  • Вулицю Коперника відкриють 17 вересня Вулицю Коперника відкриють 17 вересня У понеділок, 17 вересня, вул.Коперника відкриють для руху транспорту, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • На одне робоче місце на Львівщині претендує 7 людей На одне робоче місце на Львівщині претендує 7 людей За даними моніторингу обласного центру зайнятості, у перших числах вересня на Львівщині, як і торік, на одне вільне місце праці, в середньому, претендували 7 осіб.
  • Львовом курсує безкоштовний автобус Львовом курсує безкоштовний автобус З 13 вересня, у Львові курсує соціальний маршрут зі сполученням вул.Широка («Вопак») – Рясне-2 («Вопак»). Проїзд у ньому безкоштовний для усіх категорій пасажирів.
  • Під Львовом хочуть збудувати сміттєпереробний завод Під Львовом хочуть збудувати сміттєпереробний завод Для найшвидшого і оптимального вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк пропонує збудувати сміттєпереробний завод безпосередньо біля самого звалища – на території Збиранки. У такий спосіб можна займатись переробкою сміття та паралельно проводити рекультивацію і закриття існуючого звалища. Цю ініціативу Михайло Костюк озвучив сьогодні, 13 вересня, під час наради щодо вирішення проблем Грибовицього сміттєзвалища, яка відбулася у Львівській ОДА.
  • Українці зможуть подавати судові позови в електронній формі Українці зможуть подавати судові позови в електронній формі Iз 15 жовтня 2012 року в Українi вводиться пiлотний проект iз обмiну електронними документами мiж судом i учасниками судового процесу. Про це повiдомила прес-служба Державної судової адмiнiстрацiї України.
  • Мер Львова хоче виселити магазини з "Будинку книги" на площі Міцевича Мер Львова хоче виселити магазини з "Будинку книги" на площі Міцевича Мер Львова Андрій Садовий ще раз звернув увагу громадськості на важливу проблему – функціонування в Будинку книги комерційних магазинів з продажу техніки. Про це він сказав 13 вересня під час прес-конференції з нагоди відкриття Форуму видавців.
  • Два дитсадки та 50 будинків у Львові залишились без гарячої води Два дитсадки та 50 будинків у Львові залишились без гарячої води У зв’язку з проведенням ремонту магістральної теплової мережі по вул. Ю.Липи, П.Панча, пр. Чорновола у Львові 12 вересня з 09:00 припинено подачу гарячої води до двох дитсадків та ряду житлових будинків.
  • На стадіоні "Львів Арена" тепер гратимуть весілля На стадіоні "Львів Арена" тепер гратимуть весілля Тепер зіграти весілля усі охочі наречені можуть на стадіоні Арена-Львів, просто на футбольному полі.
  • У Львові на вул. Коперника перекрили рух транспорту У Львові на вул. Коперника перекрили рух транспорту Від учора, 12 вересня, вул. Коперника у Львові закрита для руху звичайного транспорту у зв’язку із проведенням 19 Форуму видавців у Палаці мистецтв, який завершиться 16 вересня.
  • У центрі Львова створять закриті паркувальні зони У центрі Львова створять закриті паркувальні зони Щоб боротися з хаотичним паркуванням в центрі міста, міська влада планує створити умови цивілізованого паркування. Тому до кінця року в центрі міста встановлять пілотні закриті паркувальні зони.
  • У Львові проведуть Дні без автомобілів У Львові проведуть Дні без автомобілів Субота, 22 вересня, оголошується днем без автомобіля. В цей день усім мешканцям і гостям міста рекомендується використовувати будь-який вид транспорту, окрім власного авто.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!