Політична реклама

Від сьогодні починається голосування за найкращу львівську кав'ярню

1569 0
Від сьогодні, 24 вересня в рамках VI Міського свята «На каву до Львова» стартує інтернет-голосування за номінацією «Найкраща кав'ярня 2012 року».

Про це повідомляє прес-центр міської ради. Проголосувати за улюблену кав’ярню можна на сайті свята www.coffeefest.lviv.ua лише один раз.

Щоб проголосувати за обрану кав’ярню, відвідувачам сайту свята, необхідно: обрати кав’ярню з переліку учасників голосування, залишити свій e-mail та підтвердити свій голос у листі, що надійде на вказаний e-mail. І Ваш голос зараховано.

Нагадаємо, що голосування за номінацію «Найкраща кав'ярня 2012 року», як і минулоріч, відбуватиметься в триспособи: інтернет-голосування на сайті свята, голос кавових Короля та Королеви та у кав’ярнях за допомогоюбюлетенів. Способи голосування обчислюватимуться  40%:10%:50% відповідно.

Кожен відвідувач кав'ярні-учасниці голосування у номінації «Найкраща кав'ярня 2012» зможе віддати голос за улюблений заклад, замовивши каву та заповнивши бюлетень. Скриньки для голосування у кав'ярнях будуть встановлені протягом 3-ох днів свята, 28-30 вересня. Розпломбування скриньок і підрахунок голосів будевідбуватись за адресою пл. Міцкевича, 8. Наглядачами будуть представники кожної з кав'ярень.

Нагадаємо, що цими вихідними у Львові відбудеться свято "На каву до Львова".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!