Підтримайте сьогодні Львів, щоб жоден з нас не впав

9877 0
Місто умудрилось не зникнути в хаосі, у який нас намагається ввести Росія.
Фото Укрзалізниці: Львівський вокзал

Фото Укрзалізниці: Львівський вокзал

Львів продовжує приймати переселенців, допомагає продуктами, одягом, житлом. Львів'яни готують для них обіди і намагаються полегшити їм перебування у чужому місті. Волонтерка Жіночого ветеранського руху (Київ) Василина Думан закликала підтримати львів'ян, бо на них зараз – колосальний тиск.

Читайте також: Львів під час війни. Садовий про безпеку, транспорт, продукти і переселенців

Друзі, хто у Львові чи проїжджав. Підтримайте, будь ласка, львів'ян. Подякуйте і приобніміть. Напишіть пост. Бо їм дуже складно. Вони хвилюються, виснажуються, сходять з розуму від почуття вини і відповідальності.

Я не знаю, як моє місто не впало і не розсипалося перед такою кількістю людей і речей. А потік триває, і буде тривати ще –хвилями, з кожним новим обстрілом. Як це місто умудрилось не зникнути в хаосі, у який нас намагається ввести Росія.

Львів'яни тисячу разів перевершили себе, десятки тисяч разів зробили неможливе. Бо прийняти, опрацювати, облаштувати, відправити всі ці тисячі тонн допомоги, всі ці сотні тисяч людей – дуже і дуже складно.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

Не узагальнюйте, якщо хтось комусь нахамив чи когось образив. Вирішуйте самостійно з конкретною людиною. Максимально багато вирішуйте самостійно.

По змозі переходьте на українську в публічному просторі. Робіть це, хай ламано чи як завгодно, просто говоріть. Підтримайте їх, на Львів зараз колосальний тиск. Іншого типу, ніж кохані МАрік (Маріуполь - ред.), Харків чи Херсон, але дуже і дуже сильний. Підтримайте, щоб жоден з нас не впав.

Люблю вас, мої українці. Міцно і сильно.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!