На правах реклами

14 років успіху: клуб «Split» відкрив у Львові професійне караоке

5392 0
Клуб «Split» львів’яни та гості міста давно знають як хороший ресторан та шоу-бар. А тепер тут можна від душі поспівати у новому караоке. Караоке клубу «Split» володіє ексклюзивним правом у Західному регіоні на проведення Чемпіонату України з караоке, переможці якого вже цього року зможуть взяти участь у Міжнародному змаганні, що відбудеться у Ванкувері.

Тут вам подарують унікальний шанс показати себе і достойно представити наше місто та країну на престижних міжнародних конкурсах: KWC (Karaoke World Championship) та Euroke (Europien Karaoke World. Своїм зіркам клуб допоможе підготуватися до участі та організує поїздку безкоштовно.

«Ми розвиваємось далі, і кожен рік відкриваємо новий підрозділ. Минулого року це був шоу-бар, а зараз відкрили ще один – караоке-клуб «Стань зіркою». Сподіваюсь, тут гостям буде затишно та комфортно, і ми покажемо справжній європейський рівень караоке у Львові. Найближчим часом плануємо нове відкриття у нашому закладі. Надіюсь, що для гостей та жителів міста це буде приємною несподіванкою», – розповідає Андріан Мостовий, генеральний директор клубу «Спліт».

Чого очікувати від професійного караоке-клубу «Стань зіркою!»: особливості закладу

Ексклюзивне освітлення та інтер’єр, найдосконаліша версія професійної музичної системи Evolution Pro ІІ, комбінована система відео-візуалізації, професійний звукорежисер за пультом – у караоке-клубі «Стань зіркою!» передбачено все, чого ви тільки могли б очікувати від караоке, але це є не основним.

 «Атмосфера – коли весь зал, незнайомих між собою людей, єднається піснею. Коли вирують емоції і люди стають близькі один одному. Саме для цього і передбачена можливість проведення «флеш-войсу» та «флеш-денсу». А наш звукорежисер з професійною легкістю справиться з 10 мікрофонами», - розповів Андріан Мостовий, генеральний директор клубу «Спліт».

У караоке-клубі «Split» також будуть відбуватися тематичні вечірки. Для святкування дня народження, корпоративу, закритої вечірки з особливої нагоди ви можете орендувати зал. Команда караоке клубу «Split» забезпечить організацію до дрібниць. Підключення вашого інструменту до системи звукового обладнання, супровід  музикантів – все можливо.

 

Європейська та японська кухня від ресторану клубу «Split», багатий вибір коктейлів, вишуканих вин та кальянна карта доповнять караоке-вечір і зроблять його незабутнім.

«Ні Мадона, ні Майкл Джексон при народженні не були відомими чи, як ми їх тепер вважаємо, зірками музики та естради. Це були звичайні люди, і лише завдяки щасливому випадку вони піднялись на вершину слави. Більшість жителів нашого міста теж має при народженні цей талант, який є прихованим… і часом ми навіть не здогадуємось, що можемо стати теж популярними. Наша команда професіоналів – менеджери, викладачі з вокалу, звукорежисери – зробить все можливе, щоб розкрити ваш талант, підтримати і розвинути всі ваші здібності, щоб кожен гість нашого закладу відчув, що в ньому є ця творча сила, творче начало. Ми являємось ексклюзивними представниками на проведення відбіркових турів у Західному регіоні на Чемпіонат України з караоке, а далі і Чемпіонат Європи та світу. І кожен, хто відчує в собі силу, має шанс дійти до самої вершини, і стати першим серед усіх любителів такого відпочинку, як караоке. Всього лише потрібно зробити перший крок до нашого караоке. Прийдіть і станьте зіркою! До речі, вже цього року перші сміливці за підтримки клубу «Split» їдуть на Чемпіонат України з караоке. Надіюсь, що зовсім скоро засвітиться перша зірка!», - ділиться своїми думками Андріан Мостовий, генеральний директор клубу «Спліт».

Караоке-клуб  працює з 20:00 до 06:00

Вхід – 100 гривень.

День народження клубу «Split»: зіркові гості та початок нового проекту

14 серпня з нагоди 14 річниці клубу «Split»  вечірку-відкриття караоке клубу відвідали не тільки друзі Спліту, але і справжні зіркові гості. Саме вони розпочинали свій творчих шлях з караоке – Маша Собко та Олеся Киричук. Ці дві енергійні зірки підірвали публіку до запальних танців та навіть зійшлися у справжньому «батлі».

 

Та не співом єдиним. Гості свята мали змогу скуштувати вишукані страви від шеф-кухаря Романа Щурка та насолодитися ексклюзивними десертами від шеф-кондитера Тетяни Черкової. 

День народження відсвяткували, караоке-клуб вже працює, та на цьому зупинятися у клубі «Split» ніхто не збирається. Тут кожного дня вас готові здивувати цікавими виступами, смачними стравами від шефа чи зацікавити новою програмою запальних дівчат з шоу-бару закладу. Ну і як без інтриги! Незабаром клуб «Спліт» здивує ще більшою кількістю приміщень. Та що там буде – дізнаємося згодом! 

Club Split Lviv

пл. Міцкевича, 6/7

Тел.: (032) 242-22-00, 032 242-22-11 (ресторан)

www.split.lviv.ua

На правах реклами

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!