+22 та сильні зливи. Прогноз погоди у Львові на тиждень

4932 0
Цього тижня синоптики прогнозують сильні дощі з грозами та значне зниження температури.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні, 25 червня, синоптики прогнозують у Львові хмарну погоду із невеликим дощем увечері. Температура повітря коливатиметься у межах 10-17 градусів тепла, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 26 червня, збережеться хмарна погода з температурою повітря до +19 градусів. У другій половині дня можливий дощ із грозами.

У середу, 27 червня, синоптики опадів не прогнозують, однак упродовж дня в місті буде хмарно. Температура повітря коливатиметься від 14 до 22 градусів вище нуля.

У четвер, 28 червня, очікують дощ із грозами на весь день. Температура повітря становитиме максимум 22 градуси тепла.

У п’ятницю, 29 червня, вранці варто чекати дрібний дощ, а вдень та ввечері — сильну зливу з грозами. Температура повітря становитиме 19-22 вище нуля.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 30 червня, варто чекати невеликий дощ упродовж дня. Температура повітря становитиме 18-22 градуси тепла.

У неділю, 1 липня, буде хмарно з проясненнями, у другій половині дня можливий дощ. Температура повітря становитиме максимум 16 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!