Новини
  • У Львові буде ще дві велопарковки У Львові буде ще дві велопарковки В рамках Європейського тижня мобільності, який нещодавно відзначали у Львові, вирішили встановити дві парковки для велосипедів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Правильно підібрані гарніри посилюють корисну дію страви Правильно підібрані гарніри посилюють корисну дію страви Через небажання набрати зайву вагу, перестають їсти картоплю та зводять до мінімуму крупи. Але лікарі-дієтологи переконують, що так робити так неправильно, бо харчування тоді корисне, коли воно різноманітне.
  • Львів Львів'янам у жовтні вимикатимуть світло. Графік відключень Через капітальний ремонт електрообладнання, чистку трас ліній електропередач, можливе тимчасове знеструмлення електрообладнання та мереж у частині Львова з 2 по 12 жовтня.
  • Картопля падатиме в ціні до кінця сезону Картопля падатиме в ціні до кінця сезону На сьогоднішній день сільгоспвиробники продають картоплю в регіонах України в середньому по 1 грн 10 коп за кілограм на відміну від 1,8 грн, які просили за кілограм коренеплоду на початку сезону, і ціна ще буде знижуватись.
  • Сьогодні юні львів Сьогодні юні львів'яни вправлятимуться в мистецтві екібани Сьогодні, 2 жовтня, у Стрийському парку о 15.30 год. відбудеться Конкурс паркових інсталяцій. Гуртківці «Студії образотворчого мистецтва» УДЮМК змагатимуться у конкурсі на кращу композицію з природних матеріалів у природних умовах, творитимуть інсталяції та ікебани.
  • Вівсяне печиво та мед замінять нездорові солодощі Вівсяне печиво та мед замінять нездорові солодощі Якщо важко прожити без шоколаду, морозива та борошняних виробів, але в той же час хочеться мати ідеальну фігуру та здоровий шлунок - потрібно замінити певні солодощі корисними продуктами.
  • У Львівському парку Культури з У Львівському парку Культури з'явилась "казкова скульптура" У Центральному парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові минулого тижня встановили скульптуру героя народних казок -- лісового царя Оха.
  • «Яндекс» відкрив магазин додатків для Android «Яндекс» відкрив магазин додатків для Android Компанія «Яндекс» в понеділок, 1 жовтня, анонсувала Yandex.Store — власний магазин додатків для мобільної платформи Android.
  • Сьогодні на Львівщині будуть грози Сьогодні на Львівщині будуть грози Згідно з інформацією Українського Гідрометцентру, у Львівській області сьогодні дощ, місцями грози.
  • Частина Залізничного району Львова залишиться без гарячої води Частина Залізничного району Львова залишиться без гарячої води У зв’язку з підключенням трубопроводів гарячої води частині Залізничного району 2 та 3 жовтня не буде подаватись гаряча вода.
  • Сьогодні частина Галицького району Львова буде без води Сьогодні частина Галицького району Львова буде без води Сьогодні, 2 жовтня, з 10:00 год. до 18:00 год. у зв’язку з проведенням планових робіт з ремонту водопроводу на вул. Лесі Українки, буде припинено подачу води в частину Галицького району.
  • Покази ювілейного Х Lviv Fashion Week транслюватимуть наживо Покази ювілейного Х Lviv Fashion Week транслюватимуть наживо 6-7 жовтня на порталі tvoemisto.tv у live-режимі можна буде дивитись покази найвідоміших українських та іноземних дизайнерів.
  • Як вдало підібрати одяг онлайн Як вдало підібрати одяг онлайн Зараз дедалі більше користуються попитом онлайн-магазини одягу. Проте, більшість людей не зовсім знайомі з цим відносно новим сервісом. "Твоє місто" підготувало низку порад, які допоможуть при купівлі одягу в Інтернеті.
  • У Львові комп У Львові комп'ютеризовано вуличне освітлення У Львові комп'ютеризовано систему ввімкнення зовнішнього освітлення. Тепер відновлення після аварії займатиме не більше години.
  • Вживання манго виводить камені з нирок Вживання манго виводить камені з нирок Фрукт багатий потужними антиоксидантами, які, як відомо, нейтралізують вільні радикали, що викликають пошкодження клітин і призводять до серцевих хвороб, раку та передчасного старіння.
  • Українців в Інтернеті найбільше цікавлять робота, айфони і дивани Українців в Інтернеті найбільше цікавлять робота, айфони і дивани З настанням осені українці шукають в Інтернеті роботу, айфони і дивани. Про це повідомляє аналітична служба порталу безкоштовних оголошень, що проаналізувала пошукові запити користувачів за серпень і вересень.
  • Сьогодні прогнозують сильні магнітні бурі Сьогодні прогнозують сильні магнітні бурі Космічний апарат SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) зафіксував потужний сонячний викид, який стався на поверхні Сонця.
  • Середня тривалість життя львів Середня тривалість життя львів'ян на 8 років більша ніж у світі Інститут міста спільно з проектом "Розбудовою спроможності до економічно обґрунтуваного планування розвитку областей і міст України" розробив демографічний прогноз. Згідно з ним до 2030 року тривалість життя жінок у Львові збільшиться на 5,5 роки, а чоловіків – на 6,5.
  • В Україні подорожчає дитяче харчування В Україні подорожчає дитяче харчування Державна податкова служба та Мінфін вирішили позбавити пільг низку вітчизняних бізнесменів, зокрема і виробників дитячого харчування, через що воно автоматично злетить у ціні.
  • Дешеве страхування авто може зникнути з українського ринку Дешеве страхування авто може зникнути з українського ринку В Україні найближчим часом можуть зникнути малі страхові компанії, а разом з ними і дешева автоцивілка. За словами експертів, це стане наслідком останніх змін Порядку моніторингу та оцінки фінансового стану страховиків.
  • 5 порад для зменшення стресових ситуацій 5 порад для зменшення стресових ситуацій У наш час ми переживаємо стреси кожен день — і витрачаємо на них свої душевні сили. Ось п‘ять порад, які допоможуть не нервувати з будь-якої причини.
  • Паркуватись в Кривій Липі заборонено для всіх Паркуватись в Кривій Липі заборонено для всіх Паркування в проїзді Крива Липа заборонене владою міста. Про це в коментарі "Твоєму місту" повідомив начальник відділу комунального господарства Роман Белень.
  • У Шевченківському гаю у Львові з У Шевченківському гаю у Львові з'явиться своя "долина нарцисів" До Львова приїхали фахiвцi з Норвегiї, щоб разом з мiсцевими музейниками вiдреставрувати об'єкти в Музеї народної архiтектури та побуту "Шевченкiвський гай".
  • Mail.ru запустила власний браузер Mail.ru запустила власний браузер Російська Mail.ru Group запустила альфа-версію соціального браузера «Аміго», у якого є панель для роботи з соціальними мережами: «Одноклассниками», «ВКонтакте», «Моим Миром» та Facebook.
  • Квиток на потяг тепер можна купити через WebMoney Квиток на потяг тепер можна купити через WebMoney Від сьогодні, 1 жовтня, на сайті «Укрзалізниці» доступна оплата квитків на поїзди за допомогою платіжної системи WebMoney.
  • З 1 жовтня в Україні підвищать прожитковий мінімум З 1 жовтня в Україні підвищать прожитковий мінімум З 1 грудня його буде підвищено до 1095 грн.
  • Львів Львів'ян запрошують на зустріч-пікнік з музикантами У неділю, 30 вересня, з 16.00 у Львові в парку «Погулянка» відбуватиметься великий неформальний пікнік «ПоПідЗдибанка» в рамках фестивалю «Завантаження», який організовує Львівська обласна громадська організація «Борець». Про це повідомили організатори.
  • Українці не хочуть їсти яблучного повидла Українці не хочуть їсти яблучного повидла Останні кілька років в Україні простежується тенденція до зниження попиту на яблучне повидло.
  • В Україні вводять штраф за дегустацію алкоголю В Україні вводять штраф за дегустацію алкоголю Уряд посилив відповідальність за рекламу алкоголю та тютюну. Відтепер за безоплатну роздачу алкоголю чи тютюну, у тому числі, для маркетингових досліджень та дегустації рекламодавці платитимуть штраф.
  • Як вижити в новому колективі Як вижити в новому колективі Міжособистісні відносини в колективі - це досить важливий аспект роботи будь-якої компанії. Якщо відносини можна назвати хорошими то і компанія або підприємство буде працювати продуктивно, а якщо спостерігаються скандали співробітників - то успішна її діяльність може бути поставлена ​​під загрозу.
  • На вихідні у Львові та на Львівщині можливі опади На вихідні у Львові та на Львівщині можливі опади На вихідні, 29-30 вересня, у Львові нічна температура повітря триматиметься 10-14 градусів, а вдень18-20. Погода суботу без опадів, а у неділю можливі дощі.
  • Створена фотокамера, яка знімає без участі людини Створена фотокамера, яка знімає без участі людини Британська компанія OMG Life представила першу у світі камеру, здатну робити знімки без участі користувача.
  • Правильно підібрані колготки корегують форму ноги Правильно підібрані колготки корегують форму ноги З правильно підібраними колготками ноги жінки вмить стають стрункими і красивими, а сама постать набуває граціозності та жіночності. Але буває і зворотний ефект.
  • Відтепер з YouTube можна скачувати відео
Відтепер з YouTube можна скачувати відео Найпопулярніший світовий відеохостинг YouTube дозволив авторам завантаженого відео зберігати файли на жорсткий диск своїх комп'ютерів. Викачувані відео не будуть перекодовані.
  • Споживання хурми зміцнює імунітет Споживання хурми зміцнює імунітет Багатьма дослідженнями вчених усього світу не раз доведено, що хурма містить численну кількість корисних елементів.
  • У Львові відбуватимуться безкоштовні органні концерти У Львові відбуватимуться безкоштовні органні концерти Починаючи з суботи, 29 вересня у Вірменському соборі (вул. Вірменська, 7) Львова проводитимуться концерти органної музики.
  • З жовтня в Україні подешевшають залізничні квитки З жовтня в Україні подешевшають залізничні квитки Подешевшають квитки на усі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, у перший, другий і третій клас швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • У Львові видали словник міського "лексикону" У Львові видали словник міського "лексикону" У Львівській політехніці презентували нове мовознавче видання Інституту українознавства НАН України «Лексикон львівський: поважно і на жарт».
  • З нового року в Україні створять єдиний державний реєстр нерухомого майна З нового року в Україні створять єдиний державний реєстр нерухомого майна З нового року в Україні буде запроваджено єдиний державний реєстр нерухомого майна, в якому буде зафіксовано речові права на нерухоме майно та їх обтяження.
  • Манхеттенський фестиваль короткометражного кіно: коли в кіно хочеться вірити Манхеттенський фестиваль короткометражного кіно: коли в кіно хочеться вірити Вчора у Львові розпочався Манхеттенський фестиваль короткометражного кіно. Це конкурсна програма з 10 фільмів. Переможця визначають глядачі всього світу.
  • Сьогодні з 10:00 до 20:00 у частині Львова не буде води Сьогодні з 10:00 до 20:00 у частині Львова не буде води 28 вересня у зв’язку з ремонтними роботами «Львівобленерго» на водопровідній насосній станції «Зарудці» МКП «Львівводоканал» з 10:00 до 20:00 припинена подача гарячої та холодної води до наступних споживачів:
  • Сьогодні у Львові стартує Свято кави Сьогодні у Львові стартує Свято кави Сьогодні, 28 вересня, у Львові на пл. Ринок починається VI Міське свято «На каву до Львова». Розпочнеться святкування о 17:00 год/ з пригощання 43-кілограмовим кавовим тортом.
  • Вулицю Короленка відремонтують до середини листопада Вулицю Короленка відремонтують до середини листопада Ремонтні роботи тривають на вул. Короленка у Львові на ділянці від вул. Личаківської до вул. Смольського.
  • Діти з батьками склали з малюнків найбільшу карту України Діти з батьками склали з малюнків найбільшу карту України Цього року у Львові вже всьоме пройшло веселе і цікаве дійство для дітей - "Свято читання в країні Ангелят" – загальноміське сімейне свято, що завершило XIХ Форум видавців. Святкування проходить щовересня з 2006 року, і збирає кожного разу близько 10 000 наймолодших відвідувачів. Протягом дня діти з батьками розважаються іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак.
  • У Львові для дітей проведуть вікторину з англійської мови У Львові для дітей проведуть вікторину з англійської мови У Львові, 29 вересня відбудеться вікторина англійською мовою «Funny alphabet!». Про це повідомляє прес-центр міської ради.
  • 28 вересня у Львові буде більше 20 градусів тепла 28 вересня у Львові буде більше 20 градусів тепла 28 вересня, в п’ятницю у Львові та Львівській області буде мінлива хмарність. Денна температура підніметься до +21.
  • Вулицю Пекарську у Львові відкриють для руху транспорту 15 жовтня Вулицю Пекарську у Львові відкриють для руху транспорту 15 жовтня Відремонтовану вул. Пекарську у Львові планують відкрити для руху транспорту 15 жовтня.
  • Міська рада Львова пропонує альтернативні кінцеві зупинки для приміських автобусів Міська рада Львова пропонує альтернативні кінцеві зупинки для приміських автобусів Через територію Львова курсує 23 приміські автобуси. Попри численні наради в головному управлінні розвитку інфраструктури з обласними перевізниками, досі приміські та міжміські маршрути не погодили з містом кінцеві зупинки.
  • Львівська дитяча залізниця відкриває гурток Львівська дитяча залізниця відкриває гурток 1 жовтня розпочинає свою діяльність гурток «Юний залізничник» на Львівській дитячій залізниці.
  • Сьогодні у Львові стартує Ярмарок спорту Сьогодні у Львові стартує Ярмарок спорту З 27 до 29 вересня в спорткомплексі «Динамо» та на території парку ім. Богдана Хмельницького відбудеться третій щорічний «Ярмарок спорту».
  • Львів Львів'янам розкажуть про ризики "піратських" програм У Львові вперше відбудеться семінар присвячений боротьбі з використанням неліцензійного програмного забезпечення «Переваги ліцензійного програмного забезпечення для організацій».
  • Сьогодні розпочинається Манхеттенський кінофестиваль у Львові Сьогодні розпочинається Манхеттенський кінофестиваль у Львові Фестиваль стратує 27 вересня о 19:00 і триватиме до 29 вересня. Конкурсна програма складається з 10-ти фільмів.
  • Мигдаль та банани запобігають дратівливості Мигдаль та банани запобігають дратівливості Вчені склали рейтинг продуктів, які допоможуть перемогти нервові зриви.
  • У Google-картах тепер можна переглядати підводні панорами У Google-картах тепер можна переглядати підводні панорами Компанія Google в рамках сервісу Street View представила підводні сферичні панорами. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.
  • 31 грудня цього року буде вихідним 31 грудня цього року буде вихідним Кабінет Міністрів України вирішив перенести робочий день з понеділка 31 грудня на суботу 29 грудня для працівників підприємств, установ і організацій, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу та неділю.
  • На Львівщині найдорожчий рис На Львівщині найдорожчий рис Максимальна ціна на рисову крупу зафіксована в Львівській області - 7,43 грн / кг.
  • У п У п'ятницю, 28 вересня частина Львова буде без води У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на ЛЕП-35кВ «Львівобленерго», у п’ятницю, 28 вересня, буде знеструмлено насосну станцію «Зарудці». Повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • З 1 жовтня будуть нові тарифи на електроенергію З 1 жовтня будуть нові тарифи на електроенергію Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) внесла зміни до тарифів на електричну енергію: для населення,яке проживає в будинках, обладнаних у встановленому порядку електроопалювальними установками; для населення, яке проживає в багатоквартирних будинках, негазифікованих природним газом і де відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання.
  • 28 вересня без води буде частина Львова та кілька сусідніх сіл 28 вересня без води буде частина Львова та кілька сусідніх сіл За інформацією ЛМКП «Львіводоканал», у п’ятницю, 28 вересня, ПАТ «Львівобленерго» планує проводити аварійно-відновлювальні роботи у мережах під напругою35 кіловольт, які живлять насосну станцію «Зарудці», що у Жовківському районі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Бляшанки з напоїв містять речовини, які спричиняють ожиріння Бляшанки з напоїв містять речовини, які спричиняють ожиріння Нещодавнє дослідження пов‘язує ризик ожиріння в дитячому віці з попаданням в організм речовини під назвою бісфенол А (BPA). BPA використовується у виробництві багатьох металів, у тому числі й банок для напоїв.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!