Афіша цікавих подій у Львові на сьогодні: кінопокази, вінтажний базар та ніч у музеї

1778 0
Цими вихідними у Львові відбувається фольклорний фестиваль «Етновир» та фестиваль «Ніч у Львові»
lviv.vgorode.ua

lviv.vgorode.ua

Сьогодні, 21 серпня у Львові відбуватиметься чимало цікавих подій – фестивалі, кінопокази, змагання за кубок Львова з велоспорту та нічні екскурсії. 

Читайте також: Органне відеошоу та забіг у вишиванках. Програма святкування 30-ї річниці Незалежності у Львові

О 14:00 на Левандівці відбувається фестиваль Параджанова. Сьогодні на вулиці Повітряній, у культурно-мистецькому центрі «Супутник» – виставка кіноафіш, майстер-класи та кінопоказ. Також будуть дискусії про патріотизм. Деталі

Із 12:00 до 22:00 у дворику Ратуші відбудеться Sunday Bazaarr вінтажний арт-маркет, де будуть представлені локальні бренди, а також буде вечірка.

О 9:00 на площі перед пам’ятником Іванові Франкові (вул. Університетська) стартують змагання за кубок Львова з велоспорту. Вони відбуватимуться у 4 категоріях: еліта, експерти, аматори та діти.

Сьогодні, другий день фестивалю «Етновир». Біля палацу Потоцьких в супроводі живого оркестру і танцювальної групи виступатиме хор ім. Г. Верьовки. Деталі на сайті фестивалю.

О 19:00 на площі Ринок відбудеться відкриття фестивалю «Ніч у Львові»Деталі .

О 21:00 у будинку органної і камерної музики відбудеться органне відеошоуКвитки та деталі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!