На правах реклами

Американська ліга МЛС: нова команда Сергія Кривцова прагне чемпіонства. Ставки букмекерів

689 0
Журналісти вважають, що Сергій буде саме тим футболістом, який допоможе команді Бекхема здобути перший трофей в історії.

На горизонті новий сезон американської ліги МЛС. Одним з претендентів на чемпіонство є команда Девіда Бекхема – «Інтер» Маямі. В міжсезоння клуб із Флориди був активним на трансферному ринку. Одним із нових футболістів команди став ексзахисник донецького «Шахтаря» – Сергій Кривцов.

За інформацією Legalni Bukmekeri українець підписав контракт з клубом на початку цього місяця та завершує адаптацію до гри в складі своєї нової команди. Його контракт з американцями розраховано до 2024 року, з можливістю продовження продовження до 2025-го.

В час потрясінь на Батьківщині Кривцов намагатиметься зосередитися на футболі, знаючи, що його родина в безпеці. Він дуже хотів продовжити свою кар’єру за океаном, але для нього було важливо знати, що вдома все добре.

«Я мало не поїхав до Греції, де мав приєднатися до однієї з місцевих команд. Проте після розмови з президентом «Шахтаря» ми зійшлися на думці, що перехід в «Інтер» стане для мене найкращим рішенням», – сказав Кривцов. – «Я спостерігаю за Девідом Бекхемом в його акаунті в Instagram і бачу проєкт, який він будує. Ми хочемо вигравати трофеї. … Моя сім’я в Польщі в безпеці».

За 13 років в складі «Шахтаря» Кривцов здобув 17 титулів. Американські журналісти вражені його досягненнями і очікують від українця надійної та стабільної гри. Вони вважають, що Сергій буде саме тим футболістом, який допоможе команді Бекхема привезти перший трофей в історії «Інтера» у Форт-Лодердейл.

«Я виграв багато трофеїв в «Шахтарі». Настав час здобути щось для Інтера», – додав Кривцов.

Маючи досвід гри в Лізі чемпіонів УЄФА, Лізі націй та на чемпіонаті Європи серед збірних, Кривцов стане в нагоді новій команді. Він провів 268 матчів за свою кар’єру у всіх змаганнях, тож володіє чималим досвідом.

«Йому 31 рік, ми хотіли когось із досвідом», – сказав тренер «Інтера» Філ Невілл. – «Нам хотілося мати справжнього лідера в обороні. Сергій чудово підходить на цю роль».

Кривцов мав досить серйозний вигляд на своїй першій пресконференції, тому Невілл був змушений пояснювати поведінку українця. Британець запевнив журналістів, що це нормально. Сергій постійно себе так поводить.

В складі команди з Маямі Кривцов встиг провести один поєдинок. Він вийшов на поле в товариській грі проти ФК «Остін» і відіграв всі 90 хвилин. Матч закінчився з рахунком 2:2. Наступний поєдинок «Інтер» провів в регулярному чемпіонаті 26 лютого. Суперником команди з Флориди був «Монреаля». Кривцов вийшов на поле в основному складі і навіть забив перший гол «Інтера». Завдяки цьому колектив з Маямі здобув перемогу з рахунком 2:0.

Букмекери вважали «Інтер» невеликим фаворитом двобою, пропонуючи на його перемогу коефіцієнт 2,40. Поставити на «Монреаль» можна було за 2,75. Ймовірність нічиї оцінили коефіцієнтом 3,54. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!