Політична реклама

Атракціони у парку культури у Львові оглянули експерти

3271 0
Експерти Західного експертно-технічного центру Держгірпромнагляду України обстежли стаціонарні атракціони у парку культури імені Богдана Хмельницького. Особливу вагу приділили семи атракціонам підвищеної небезпеки - “Сонечко”, “Космос”, “Вихор”, “Сюрприз”, “Орбіта”, “Веселі гірки” і “Колесо огляду”.

Щодо кожного з них видано висновки про позитивний технічний стан - усі визнані придатними до експлуатації, - пише Експрес.

Проте є недоліки щодо відгородження каруселі. Є також зауваження до навчання персоналу. А от технічно конструкція придатна до експлуатації.

Згідно з технічними паспортами, майже половина атракціонів у парку культури перебувають на межі закінчення терміну експлуатації.

Та оскільки керівництво карусель щорічно проводить ремонтні роботи і рекомендації, інспектори продовжують терміни їх використання.

До слова, атракціони у парку культури у Львові відкриють цієї суботи, 27 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!