У Львові розглянуть доцільність роботи атракціонів біля центру ім. О. Довженка

2062 0
Сьогодні, 4 січня, відбудеться громадське слухання щодо доцільності та можливості продовження терміну дії функціонування атракціонів біля культурно-освітнього центру ім. О. Довженка на просп. Червоної Калини, 81.
фото: vseodetyah.com

фото: vseodetyah.com

Ініціатором проведення слухання є постійна депутатська комісія конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва Львівської міської ради.

Відповідно до інформації департаменту економічної політики Львівської міської ради, за цією адресою суб'єктом підприємницької діяльності було встановлено: батут для дітей, батут для дорослих, гра в настільний футбол, палатка для гри в тир, дитяча ігрова кімната.

Місце проведення слухання – культурно-освітній центр ім. О. Довженка (просп. Червоної Калини, 81). Початок – о 18.00. Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі документа, що засвідчує особу (паспорт громадянина, посвідчення водія або іншого документа, що посвідчує чи ідентифікує особу).

Пропозиції та зауваження також можна подавати на ел. скриньку: [email protected] до 03.01.2017р.

Довідкова інформація у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за телефоном: 297-57-63.

Нагадаємо, восени виконавчий комітет ухвалив рішення про демонтаж засобів сфери розваг і відпочинку та атракціонів, які знаходяться у центральній частині Львова у зоні ЮНЕСКО перед Оперним театром. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!