Австралія відправить в Україну бронетехніку і гуманітарну допомогу

1543 0
Моррісон не повідомив, коли і скільки транспортних засобів, відомих як Bushmasters, буде відправлено в Україну.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Австралія відправить в Україну бронетехніку місцевого виробництва на запит президента Володимира Зеленського. Про це заявив прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон, пише CNN

«Ми не просто посилаємо наші молитви, ми посилаємо нашу зброю, ми посилаємо наші боєприпаси, ми посилаємо нашу гуманітарну допомогу, ми посилаємо все це та бронежилети. Ми відправимо нашу бронетехніку, зокрема наш транспортер Bushmasters. І ми відправимо їх туди на наших літаках C-17», - заявив прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон.

Моррісон не повідомив, коли і скільки транспортних засобів, відомих як Bushmasters, буде відправлено в Україну.

Нагадаємо, що цього тижня Володимир Зеленський звернувся до австралійського парламенту. Він закликав надати Україні  броньовані автомобілі для спротиву Росії. Український президент також закликав Австралію до подальших санкцій проти Росії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!