Автобус №48 у Львові змінив схему руху

14949 0
Маршрут сполучає Галицьке перехрестя та Аеропорт.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Автобуси №48, що сполучають Галицьке перехрестя та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, від сьогодні курсують за зміненою схемо. Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

Читайте також: Львів планує купити 100 нових тролейбусів із автономним ходом

До цього маршрут пролягав через вулиці Любінську, Виговського, Володимира Великого, Княгині Ольги, Сахарова, Коперника, Дорошенка, проспект Свободи, проспект Чорновола, Липинського та Богдана Хмельницького. Натомість зараз автобуси на Чорновола повертатимуть на вулицю Замарстинівську, Долинського та доїжджатимуть до Галицького перехрестя. У зворотному напрямку курсуватимуть через вулиці Богдана Хмельницького, Гайдамацьку та Замарстинівську.

У робочі дні він курсуватиме з 7:00 до 20:07 із інтервалом 17-30 хв. Крім цього, замість двох автобусів на маршруті тепер мають курсувати 10. Після конкурсу, у будні тут має їздити 8 автобусів середнього класу, а у вихідні – 4.

Додамо, що до залізничного вокзалу від аеропорту можна доїхати експрес-маршрутом, що їздить раз на годину, а до центру міста – тролейбусом №9, кінцевою зупинкою якого є ЛНУ імені Івана Франка.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, 20 червня Львівська міська рада має провести конкурс перевізників на 14 маршрутів, які не обрали під час конкурсу в жовтні торік. За результатами конкурсу шість автобусних маршрутів курсуватимуть за зміненими схемами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!