У Львові відновили роботу експресу до аеропорту

5131 0
Експрес курсуватиме до кінця року.
ілюстративне фото: turotvet.com

ілюстративне фото: turotvet.com

Виконком міської ради відновив курсування експресу від залізничного вокзалу до аеропорту. Відповідне рішення ухвалили під сьогодні, 22 березня.

За словами заступника керівника управління транспорту ЛМР Ігоря Собенка, раніше його скасували через малу кількість пасажирів — останній рейс відбувся 28 грудня, проте летовище попросило про відновлення маршруту через збільшення пасажиропотоку. Вартість проїзду становить 20 гривень. Курсуватиме експрес до 31 грудня 2019 року.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові: розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, маршрут запрацював 10 квітня. Перший рейс відправляється о 10:30 з аеропорту, а останній — о 20:30 теж з аеропорту. На маршруті працює один автобус Ataman.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!