Автоматична відеофіксація порушень на дорогах повністю запрацює до кінця року

3614 0
Для цього ще потрібно внести окремі зміни до законодавства.
фото укрінформ

фото укрінформ

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що до кінця року на всіх дорогах України запрацює автоматична відеофіксація порушень правил дорожнього року. Про це повідомляє департамент комунікації МВС.

«Майже все зроблене. Майже все готове. Нам не вистачає маленьких деталей: однієї постанови Кабміну і однієї поправки в Парламенті. Думаю, ще в цьому році ми підключимо камери по всій країні. Спочатку запрацює 30 камер, потім 50, потім 150. Думаю, межа буде 1000 камер. Але штрафи з цих камер будуть неминучо страшні», – каже Арсен Аваков.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують у 2019 році. перелік

Нагадаємо, торік у грудні пристрій для автоматичної відеофіксації порушень ПДР почали використовувати на західній об’їзній Львова. А 8 жовтня такий пристрій запрацював на трасі Київ – Чоп. Загалом 8 жовтня такі пристрої запрацювали на 22-х аварійно небезпечних ділянках українських доріг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!