Київ

Поліція розширює список ділянок доріг, де фіксуватимуть швидкість руху автомобілів. Список

830 0
Правоохоронці оприлюднили новий список ділянок, на яких автоматично фіксується швидкість руху автівок.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На автомобільних дорогах країни з’явиться 28 нових ділянок та буде змінено 24 ділянки, на яких патрульна поліція вимірюватиме швидкість руху. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.

Нововведення були зумовлені проведеним аналізом аварійності на автодорогах.

«Такі ділянки з’являються насамперед на аварійно небезпечних відрізках автодоріг і в місцях концентрації ньодорожньо-транспортних пригод, що скоєні через перевищення дозволеної швидкості руху», – прокоментували в патрульній поліції.

Також дають, що в регіонах де тривають активні бойові дії, зокрема Донецькій та Луганській, прилади контролю за швидкісним режимом транспортних засобів тимчасово не застосовуються, а в Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській – пошкоджено частково.

Відомо, що з урахуванням воєнного стану та результатів проведеного аналізу аварійності, до 327 ділянок внесені наступні зміни:  додано 28 нових ділянок,  внесено зміни до 27 ділянок,  видалено з переліку 41 ділянку,  призупинено роботу на 54 ділянках.

«Відтепер на нових 260 ділянках автомобільних доріг працівники поліції контролюють за швидкісним режимом транспортних засобів за допомогою 137 приладів TruCAM», – розповіли в пресслужбі патрульної поліції.

Нагадаємо, у квітні повідомлялось, що на дорогах Києва і області, а також ще кількох областей відновлюють відеофіксацію швидкості руху автомобілів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!