Безпілотники, змагання роботів та окуляри віртуальної реальності. Топ-3 експозиції на Lviv IT Arena

2669 0
У рамках Lviv IТ Arena, 2-3 жовтня, відбуватиметься виставка технологій і новинок IT-індустрії Hi-Tech Expo. Під час виставки учасники конференції та відвідувачі виставки матимуть змогу ознайомитися з українським витвором робототехніки, покерувати безпілотником, побачити на що спроможний сучасний 3-D принтер і змайструвати робота власноруч.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

На виставці буде представлено розробки як іноземних, так й український компаній.

Так, під час виставки можна буде протестувати відеоокуляри віртуальної реальності від компанії Epson. Це унікальний пристрій, який включає у себе останні інноваційні розробки. Додаткова реальність посилює сприйняття навколишнього світу за допомогою комп’ютерних технологій шляхом ілюзорного введення у світ відео, графіки, звуків або ж даних GPS.

Читайте також: ТОП-6 ІТ-подій цієї осені у Львові

Також на Lviv IT Arena буде представлено The People's Project – всеукраїнський центр волонтерів, спрямований на підвищення боєздатності української армії, який продемонструє комплекс безпілотного літального апарата, польові бліндажі та дистанційний модуль «Шабля». Тут можна буде не лише познайомитись із розробками які допомагають армії, але й підтримати цей проект.

Компанія ELEKS Software підготувала свої експонати – безпілотник та дистанційно-керовану колісну платформу, або ж просто «танчик».

На Hi-Tech Expo можна буде познайомитесь із українським витвором робототехінки – роботом Йошею. І навіть потиснути йому руку. Окрім Йоші, центр робототехніки Boteon представить й інші свої розробки.

10 команд із Польщі, Росії, країн Прибалтики та України випробують свої власні роботи на швидкість і позмагаються за перемогу у рамках Hi-Tech Expo.

Представникам бізнес сектору буде також на що подивитись – рішення щодо IP-телефонії, СRM-продуктів, хмарних сервісів, систем управління веб-проектами, навчання IT-фахівців.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 2 жовтня, Львів уже вдруге стане платформою для обговорень трендів та тенденцій світу в сфері ІТ. Упродовж трьох днів на Арені Львів збереться понад 1200 розробників, програмістів, підприємців, дизайнерів, топ-менеджерів, інвесторів та стартаперів, які ділитимуться власним досвідом та обговорюватимуть останні тенденції та тренди зі світу ІТ.

Детальніше з програмою заходів можна ознайомитися на офіційному сайті Lviv IT Arena

 

Підготував Ігор Саджениця

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!