Львів’янин здобув «срібло» на етапі Кубка світу з лижних гонок

822 0
Змагання триватимуть до 28 січня у Тоблах, що у Італії.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Львів’янин Павло Баль здобув «срібло» на етапі Кубка світу з лижних гонок у Тоблах, що у Італії. Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

Спортсмен зі Львова посів друге місце у перший день змагань з лижних гонок на дистанції 10 км у класі LW10-12. Окрім нього, ще один спортсмен зі Львівщини Василь Кравчук потрапив у десятку найкращих. 

Читайте також: Львів'яни здобули 9 нагород на чемпіонаті України з боксу

Надалі, на цьому ж турнірі, вони виступатимуть у гонці на 10 км з масового старту, спринті на 1,2 км, 5 км з роздільним стартом і 10 км з роздільним стартом.

Обидва лижники є представниками Львівського обласного центру «Інваспорт», та тренуються під керівництвом Богдана Добранського та Володимира Любіжаніна. 

Нагадаємо, що львів’яни також стали призерами міжнародного турніру з боксу. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!