Біля «Арени Львів» мають побудувати поліклініку та лікарню

2142 0
Мерія оголосила аукціон із продажу права оренди цієї земельної ділянки на вулиці Вернадського.
Фото: Galsports.com

Фото: Galsports.com

На вулиці Вернадського у Львові мають побудувати поліклініку і лікарню. Право оренди земельної ділянки площею 4,6 га виставили на аукціон і сьогодні, 2 жовтня, виконавчий комітет ЛМР визначив таку умову для містобудівних умов та обмежень на нове будівництво у цьому місці.

Площа земельної ділянки – 4,6 га. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони, відповідно до детального плану території.

Зазначимо, що міськрада оголосила аукціон з продажу права оренди земельної ділянки на Вернадського. Стартова ціна лота (розмір річної орендної плати) – 362 тис 767 грн. Термін користування земельною ділянкою становить 10 років. Земельні торги у формі аукціону відбудуться 27 жовтня.

Читайте також: У Львові Готель та офісний центр на Стрийській – Науковій зводитимуть подалі від озера

Нагадаємо, що у Львові погодили розбудову мікрорайону біля кільцевої на Стрийській. Згідно з містобудівною документацією, упродовж 4-7 років тут планують побудувати житлові комплекси, декілька паркінгів, навчальні заклади та лікарню. Детальний план території охоплює 50,7 га та входить у зонінг Франківського та Сихівського районів. У межах ДПТ тут планують прокласти трамвайну колію.

Христина Гоголь

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!