Біля Львова водій авто збив мотоцикліста і зник: шукають свідків

1927 0
У Брюховичах невідомий водій автомобіля після зіткнення з мотоциклістом зник з місця події.
Фото: provse.te.ua

Фото: provse.te.ua

27-річного місцевого мешканця із переломами госпіталізовано, встановлюють особу водія. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 червня о 19.30 на автодорозі Львів – Брюховичі по вулиці Народній у селищі Брюховичі, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.
 
Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв зіткнення з мотоциклом «Хонда» під керуванням 27-річного місцевого мешканця та зник з місця події.  Внаслідок автопригоди мотоцикліста госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «закритий перелом обох кісток нижньої третини зі зміщенням».
 

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні

Правоохоронці встановлюють особу другого учасника ДТП, а також місцезнаходження транспортного засобу, з’ясовують усі обставини. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. «Якщо ви стали свідком цієї автопригоди або вам відомі деталі ДТП, зателефонуйте на оперативний номер 102 чи поінформуйте у найближчий відділ поліції», – закликають у повідомленні.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!