Бюлетені для Львівської обласної ТВК друкуватиме фірма батьків кандидата від «Слуги народу»

1765 0
Друкувати бюлетені зголосилися ще три компанії з Києва, але обрали «Ромус-Поліграф».
Фото: Збруч

Фото: Збруч

Для Львівської обласної ТВК бюлетені друкуватиме товариство «Ромус-Поліграф». За словами голови комісії Андрія Лозинського, ТВК обрала підрядника із Львівської області, керуючись тим, щоб не витрачати багато часу на транспортування їх зі столиці. Про це повідомляє громадська мережа Опора.

Читайте також: Місцеві вибори пройдуть за новими правилами. Що змінилось?

«Ромус-Поліграф» створена 11 років тому. Засновниками її є Ігор та Романна Холоди. Це – батьки нинішнього заступника голови Львівської обласної державної адміністрації, а також кандидата у депутати до Львівської обласної ради від партії «Слуга народу» Юрія Холода. У декларації посадовця за 2019 рік вказано, що він володіє житловим будинком разом з Романією Холод, а також Холод користується автівкою, яка належить ТОВ «Ромус-Поліграф».

Також цього підрядника обрали Яворівська, Самбірська районні ТВК та Жовківська міська ТВК.

Дрогобицька міська, Стрийська районна і міська ТВК друкуватимуть бюлетені у приватному підприємстві «Посвіт», яке знаходиться у місті Дрогобич. Компанія зареєстрована більше 14 років тому. Засновником підприємства є Андрій Лесишин.

Золочівська районна ТВК обрала приватне підприємство «Коло» з міста Дрогобич, яке відоме також видавництвом книг.

Для Червоноградської районної ТВК бюлетені друкуватиме ТОВ «Червоноградська міська друкарні», а для Кам’янка-Бузької міської ТВК – комунальне підприємство «Кам’янка-Бузька районна друкарня».

Читайте також: У виборах до місцевих рад на Львівщині бере участь 31 партія

Зазначимо, що цього року місцеві вибори пройдуть за новими правилами. Детальніше про зміни читайте у матеріалі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!