Через аварію чотирьох авто на трасі Київ – Чоп тимчасово ускладнений рух

1829 0
Ситуацію ускладнює туман.
Фото: Поліція Львівщина

Фото: Поліція Львівщина

На автодорозі Київ – Чоп, поблизу населеного пункту Івашківці, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю 4 транспортних засобів. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Через ДТП є ускладнення в русі. Ситуацію ускладнює туман. 

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися автомобілі «Шкода Октавія», яким керував 36-річний мешканець Закарпатської області, «Лексус» під керуванням 46-річного львів’янина, мікроавтобуси «Рено Мастер», за кермом якого перебував 57-річний мешканець Львівщини та «Івеко», яким керував мешканець Закарпаття віком 44 роки.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «Шкоди» та його 36-річна пасажирка, також жителька Закарпатської області.

Нагадаємо, 12 жовтня, біля Буська, на трасі Київ-Чоп (494 км), сталася ДТП з потерпілими. Зіткнулися Peugeot та рейсовий автобус «Львів-Бортків».

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!