Львівські «Карпати» проведуть матч при частково закритих трибунах

4978 0
Контрольно-дисциплінарний комітет прийняв рішення покарати львівські «Карпати» за використання піротехнічних засобів вболівальниками команди 18 жовтня під час матчу між львівської командою та полтавською «Ворсклою».
Фото: vk.com

Фото: vk.com

Так, згідно рішення КДК, свій наступний домашній матч ФК «Карпати» проведе з частково закритими секторами. Зокрема, закриттю підлягають сектори №№ 15, 16 стадіону «Україна». Там розміщується фан-сектор «зелено-білих» «Завжди вірні». Також клуб зобов’язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 250 000 гривень.

Фото: vk.com

Наступний домашній матч львів’яни зіграють в суботу, 31 жовтня о 19:30 год. Їх суперником буде запорізький «Металург».

Фото: zaxid.net

Нагадаємо, що причиною для покарання стало піротехнічне шоу, яке влаштували фанати «Карпат» на стадіоні «Україна». Тоді через задимленість після використання димових шашок суддя матчу був змушений зупинити гру на 10 хв., а «Карпати» в підсумку поступилися полтавській «Ворсклі» 1:3.

Аналогічне попередження із частковим закриттям трибун отримав ще один клуб. Мова йде про київське «Динамо». За неправомірні дії вболівальників столичної команди під час матчу з донецьким «Шахтарем» 16 жовтня, свій наступний домашній матч ФК «Динамо» проведе з частково закритими секторами. А саме, закриттю підлягають сектори №№ 21, 41, 42, 43 НСК «Олімпійський».

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!