Через сильний вітер у Львові постраждали двоє перехожих. Оновлено

4322 0
На вул Чукаріна - Хуторівка у Львові постраждали двоє перехожих. Через сильний вітер на них впала сендвіч-панель. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Сендвіч-панель сильний вітер перемістив з території пункту металобрухту. Біля зупинки «Хуторівка – Чукаріна» панель впала на перехожих, зазначається у повідомленні. Травм зазнали двоє осіб.

Їх доставили у 8-му міську клінічну лікарню. За попередньою інформацією від «гарячої» лінії міста, їхній стан середньої важкості.

У той же час, початково на сторінці спільноти «Варта1»  початково повідомили про те, що вітер розірвав на частини рекламний щит, деталі літали по двог смугах руху. Постраждалі – чоловік і жінка – були непритомні, очевидці помітили, що у чоловіка закривавлена голова.

На даний час в мерії уточнили, що інцидент стався не через рекламний щит, а через сендвіч-панель.

Крім того, як повідомляють користувачі мережі Facebook, на зупинці вул.Володимира Великого вітром вирвало ялинку. 

Крім того, варто бути обережними на вул. Карпінського біля НУ «Львівська політехніка». Там вітер обірвав дроти,які висять прямо над дорогою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!