У Львові невідомі розклеїли на автобуси наліпки зі словами «тут не поважають військових»

3321 0
Такі випадки зафіксували на пл. Двірцевій.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові на кілька автобусів комунального підприємства АТП-1 невідомі люди почали розклеювати наліпки зі словами «Тут не поважають військових». Про це повідомив в.о. керівника КП Сергій Климчук.

За його словами, такі випадки зафіксували на пл. Двірцевій, біля залізничного вокзалу.

«Ці випадки погано впливають на моральний стан усіх наших водіїв, які, наголошую, перевозять велику кількість людей. А на 29-й маршрут взагалі ніхто із водіїв не хоче виходити. Вважаю це провокаціями, адже ми представили відео цієї ситуації з камер спостереження, і водій поніс справедливе покарання щодо своїх дій», – наголосив Сергій Климчук.

Читайте також: Патрульні оштрафували ще одного водія львівського автобуса: очевидці зняли порушення на відео

Додамо, інцидент фіксують після того, як зʼявилась інформація про те, що водій автобусного маршруту №29 зачинив двері автобуса перед чоловіком з інвалідністю. Згодом керманича автобуса покарали доганою та зняли премію за жовтень. 

Нагадаємо, у водія взяли пояснення щодо цієї ситуації, а відтак, оголосили адміністративне покарання у вигляді догани та зняття премії за цей місяць. Як зазначили у львівському комунальному автотранспортному підприємстві №1, такими діями водій порушив трудову дисципліну та посадову інструкцію. Однак його вирішили не звільняти, зважаючи на те, що у місті критично бракує водіїв громадського транспорту.

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!