Через заметілі Садовий пропонує завтра зробити вихідний у Львові

11718 0
Вночі у Львові випало до 35 см снігу.

У Львівській мерії завершилося засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій. Комісія рекомендувала усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем або працювати дистанційно. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У мережі з'явилося відео, як працювала снігоприбиральна техніка у Львові вночі

За його словами, садочки працюватимуть у режимі чергових груп. Школи перейдуть завтра на дистанційне навчання, але будуть відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома.

Також у місті посилють роботу соціальних установ, зокрема пунктів обігріву для бездомних людей.

Всіх львів’ян попросили завтра залишатись вдома. 

Читайте також: Як центр Львова замело снігом. Фоторепортаж

Нагадаємо, на Львівщині, через складні погодні умови та інтенсивні снігові замети, Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежила рух вантажного автомобільного транспорту. Також через негоду у Львівському аеропорту скасовують рейси. До 14.00 год летовище не прийматиме рейсів, тут розчищають злітну смугу. Громадський транспорт курсує із затримками, а на Сихові уже дві години стоять трамваї.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!