Чим дивуватиме Форум видавців 2019 у Львові. Деталі

2723 0
Вхід на всі події Форуму буде безкоштовним
Фото: Анна Денисенко

Фото: Анна Денисенко

Із 18 по 22 у Львові відбудеться 26 Книжковий ярмарок Book Forum. Цього року завдяки підтримці Українського культурного фонду вхід на всі події Форуму буде безкоштовним, повідомляють у прес-службі Lviv Book Forum.

Читайте також: Як змінився львівський Форум видавців за 25 років. Історія у фото

Фокусною темою цьогорічного форуму буде «Відшукування причетного», як пошук спільної мови, зв’язку між поколіннями та співпричетність до явищ у світі й відповідальність перед майбутнім, перед громадою і перед власним сумлінням.

Кураторками спеціального проекту «Причетність» стануть літературна критикиня Ганна Улюра та менеджерка культурних проектів, керівниця Ukrainian Literary Center (ULC) Поліна Городиська.

Програма міститиме 16 тематичних кластерів: «Креативні індустрії та урбаністика», «Жінка в темі», «Історія», «Стиль життя», «Філософія», «Здоров’я», «Історії іншості», «Освіта», «Мови та переклад», «Політика»,  »Екологія», «Українська візуальна книга», «Мандри», «Наука і технології», «Війна», «Нон фікшн» та 9  спецпроектів: «Фікшн: Історична/героїчна література», «Фікшн: романтична література», «Фікшн: детективи», «Класика», «Поезія», «Комікси», «Фантастика», «Свобода слова: ЗМІ». 

Серед авторів Форум відвідає ​Сергій Жадан, Оксана Забужко, Андрій Любка, Юрій Андрухович, Андрій Курков, Лариса Денисенко, Галина Ткачук, Ірина Славінська,​ ​Тарас Прохасько, Андрій Кокотюха, Ірен Роздобутько, Катерина Калитко, Мирослав Лаюк, Мар’яна Савка, Юрій Винничук та інші. 

Квитки згодом можна буде придбати на сайті Форуму. Стежити за підготовкою та анонсами можна на сторінці події у Facebook та на сайті bookforum.ua.

Читайте також: Президентку «Форуму видавців» Олександру Коваль нагородили орденом Княгині Ольги

Додамо, що книжковий ярмарок і Львівський міжнародний літературний фестиваль започаткували 1994 року. Він відбувається щовересня, а торік змінив назву з Форуму видавців на Lviv Book Forum.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!