ДАБІ скасувала дозвіл на будівництво кафе з громадськими вбиральнями на кінцевій трамвая №2

3202 1
Справа перебуває у суді.
фото з google street view

фото з google street view

ДАБІ скасувала містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлових приміщень на розворотному кільці Пасічної – Личаківської, де мали облашувати кафе з громадськими вбиральнями. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник юридичного відділу інспекції ДАБК у Львові Святослав Кіндратів.

Читайте також: Чи знесуть незаконну 6-поверхівку на Варшавській у Львові

Забудовник ТзОВ «Екобудцентр» отримав містобудівні умови та обмеження ще у 2017 році, а також мав дозвіл від ДАБІ, однак ДАБІ Львівської області після перевірки скасувала МУО, що, відповідно, стало підставою для скасування дозволу на початок робіт.

«Пізніше суд скасував рішення ДАБІ про скасування МУО, але нині справа перебуває на розгляді в Львівському апеляційному суді, очікуємо рішення», – каже Святослав Кіндратів.

Читайте також: ДАБІ скасувала дію містобудівних умов на двох ділянках у Львові

Додамо, що компанія займається оптовою торгівлею. За даними Youcontrol, директором компанії є Ольга Вітушинська.

Ольга Коваль

 


 


Читайте також:
1 Жовтня, 2019 05:13
А Тому що хтось "найбагатіший" облюбував це місце для своїх планів. Зараз "множить-ділить", і все буде ок, як з впавшим краном на Сихові,і вирубуванням дерев у Винниках, і дурня з парковкою біля Оперного. А може все збудеться, як захочеться....?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!