DayLook у Львові

3986 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.
Фото Яни Кузік

Фото Яни Кузік

ОЛЕНА. 20 років, львів’янка

«Я організовую свята, приношу хороші яскраві емоції та радість людям.

Останнім часом полюбила більше класику, жіночність в одязі і вишуканість, мені більше подобаються сукні трішки вище коліна, аніж короткі.

Одяг вибираю за принципом: «Прийшла, побачила, купила» (сміється).

Ікони стилю в мене як такої немає, хоча подобається стиль Сари Джесіки Паркер. Але не можу її назвати своїм прикладом для наслідування.

Іноді ходжу на Lviv Fashion Week, можу сказати, що лише таким чином слідкую за тенденціями моди. Подобаються такі бренди одягу як: Chanel, Céline, Burberry, Zara.

Користуюсь порадами мами, друзів, журналів, та в більшості випадків я послухаю їхню думку, але зроблю так, як захочу.

Ставлення до одягу – все залежить від настрою: якщо в мене хороший настрій – мені хочеться покрутитись перед дзеркалом і вибрати щось, а якщо поганий – одягну перше, що побачу в шафі», – розповіла Олена.

У вільний час займається спортом і грає на фортепіано.

Також читайте про попередню учасницю рубрики DayLook.

Підготувала Яна Кузік


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!