Для мешканців Рясне-1 запустили додатковий маршрут

3908 0
На час карантину і до відновлення приміських маршрутів в години-пік експериментальний автобус курсуватиме за маршрутом 49.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Від сьогодні, 14 травня, і на час карантину запровадили експериментальний автобус, який курсуватиме з мікрорайону Рясне-1 у Львові. Про це повідомляє пресслужба комунального АТП-1.

За словами директора підприємства Ореста Хамули, на час карантину і до відновлення приміських маршрутів в години-пік експериментальний автобус курсуватиме за маршрутом 49, однак матиме кінцеву зупинку в мікрорайоні Рясне-1.

Читайте також: Послаблення карантину у Львові. Як добратися на роботу

Рейси виконуватиме автобус, який має 52 сидячих місця. Автобус відправлятиметься із зупинки вул. Стельмаха в мікрорайоні Рясне-1 о 6:35 та о 8:15.

Нагадаємо, що наступне пом’якшення карантину заплановане на 22 травня. Тоді в МОЗ обіцяють відновити роботу громадського транспорту. Водночас за планами Мінінфраструктури, міський транспорт мають запустити на першому етапі виходу з карантину, ті автобуси, які курсують як маршрутки, запрацюють на другому етапі. До кінця тижня в Кабміні обіцяють оприлюднити дати цих етапів.

Додамо, що їздити в громадському транспорті Львова можна лише за спецперепустками працівникам певних установ. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!